Naadloze oplossingen bij Novid

Naadloze oplossingen bij Novid

Omdat Novid al vijf jaar inzet op deze 'naadloze' schermen, spreekt het voor zich dat ook de allernieuwste technologieën als eerste te huur zijn bij Novid.

 

De eerste generatie 'LED-backlight Seamless LCD' , een 55" scherm van Samsung is vanaf nu te huur. Beeld je in: een 2x2 configuratie geeft je een scherm van maar 110 inch diagonaal.

 

Ook een 'edge-LED seamless LCD'-generatie van Samsung zag onlangs het licht, en is al meteen te huur bij Novid. Nog tot februari kan u zowel de 46" als de 55" schermen zien in de prestigieuze tentoonstelling in het MoMu in Antwerpen. Novid installeerde daar voor de overzichtstentoonstelling van Walter Van Beirendonck een 3x3 videowall en twee 'totems'. De dikte van deze schermen bedraagt slechts drie (!) centimeter en dat voor een breedte van meer dan 120cm.

 

Full HD was nog nooit zo elegant ...

Elke dag zie je de oplossingen van Novid. 90% van de zogenaamde 'Seamless' LCD-schermen die u op TV ziet, worden door de stations gehuurd bij Novid. In programma's als 'Blokken', 'Volt' en 'de 7e dag' op VRT, 'Le Grand Direct' en 'Télévie' van RTL enz... 

 

Over het nieuwe décor van Blokken werd gediscussieerd en geschreven, op TV en in de kranten. Met andere woorden: het bereikte zeker z'n doel. De indrukwekkende, vloeiende 'slang' van naadloze LCD-schermen(meer dan 18m lang!) werd door Novid uitgevoerd. Ook de aansturing van de beelden en de interactiviteit met de spelcomputer nam Novid onder hun hoede.

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures