G4S Event Solutions hand in hand met de traditionele veiligheidsdiensten

G4S Event Solutions hand in hand met de traditionele veiligheidsdiensten

G4S Event Solutions, partner in total solutions op evenementen, staat niet stil. Om het organisatoren van evenementen steeds gemakkelijker te maken, zoekt het bedrijf continu naar nieuwe en aanvullende diensten.

 

Daarin speelt het 'single point of contact' (SPOC)-principe een grote rol. Dat betekent dat de klant via één contactpersoon bij G4S voor alle mogelijke evenementiële diensten terecht kan.

 

G4S Event Solutions is de specialist op de Belgische markt op het gebied van de beveiliging van evenementen. Om een totaalpakket aan de klant te kunnen voorstellen biedt G4S, naast heel het veiligheidspalet, een indrukwekkende waaier aan diensten aan, waaruit u à la carte kiest op basis van uw behoeften: parking boys, shuttle drivers, hostessen, onthaalmedewerkers, child care, stewards, promoteams, horeca personeel, ...

 

Melanie Everaert, Manager Event Services: "De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Door het aangaan van een partnerschap ontstaat er een win-win situatie. Verder ontwikkelen we onze diensten ook in andere sectoren dan de pure 'event' sector. Hoewel we rechtstreeks prospecteren komen de beste contacten via onze collega's van onze bewaking-poot. Zij hebben meestal een vaste stek op de site van de klant en zijn zo goed op de hoogte van het dagelijks gebeuren. Dit geeft ons de opportuniteit om de organisatie te vereenvoudigen en beter af te stemmen op onze klanten. Ook dit met behoudt van één SPOC! Dit heeft als voordeel dat als klant zeker bent van continuïteit in de dienstverlening. Onze slogan is 'One Group, One Team, One Spirit, 1 G4S!', en dat merk je meteen!"

 

Contacteer G4S Event Solutions via eventsolutions@be.g4s.com of via +32(0)2/788.40.66 voor meer info of een vrijblijvende offerte.

www.g4seventsolutions.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Advertenties