Hoe maak je de perfecte Mojito?

Hoe maak je de perfecte Mojito?

Cuban Cocktailworkshop is de perfecte teambuilding of originele afsluiter van een seminarie! Met de unieke 3-in-1 formule van The Bartenders Company is succes gegarandeerd: je netwerkt terwijl je ontspannen geniet van een overheerlijk aperitief.

 

De lente is in het land. De zon doet ons dromen. En daar duikt de Mojito op: dat is Cuba in je glas! Deze classic staat altijd wel ergens op de kaart als er gefeest wordt, maar bij het mixen van die overheerlijke cocktail loopt het nog te vaak mis.

 

Tijdens de cocktailworkshop van The Bartenders Company krijg je een heleboel tips en tricks die jouw Mojito maken of kraken!  "We nemen je mee naar Cuba met foto's, inspirerende verhalen en opzwepende anekdotes. Je ontdekt hoe rum uit suikerriet wordt gedestilleerd. Via Havana Vieja volgen we Ernest Hemmingway's favoriete barroute en ontdekken we de geheimen van een heerlijke Mojito, Daiquiri en Cuba Libre", aldus Peter Grunewald.

 

Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Onder professionele begeleiding leer je de perfecte Mojito mixen. Het team dat de beste cocktail creëert, krijgt niet alleen een coole attentie, maar ook eeuwige roem als de Best Mojito Shakers van het bedrijf.

 

"Van onze Cuban Cocktailworkshop kan zowel in het bedrijf als op een originele locatie genoten worden. Contacteer ons in april en geniet van het supervoordelige all-in pakket. Ontdek ook onze andere formules op onze website."

grunewald.bar

Bron: mojito, cocktail, cocktail workshop

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures