MijnEvent.be verwelkomt 5.000ste organisator

MijnEvent.be verwelkomt 5.000ste organisator

MijnEvent.be werd een jaar geleden gelanceerd door Oxynade, gevestigd in Gent. Via deze website kunnen organisatoren hun evenementen gratis aankondigen, extra promotie inzetten én hun ticket verkoop en registratie beheren.

 

 

MijnEvent verzorgt de evenementenkalenders van verschillende grote media partners, waaronder Het Nieuwsblad, De Standaard, TMF, Truvo enz. Een evenement toevoegen voor publicatie op deze kalenders is volledig gratis.

 

Met een paar muis klikken kan je eveneens een online ticket verkoop opstarten. Ook deze dienst is volledig gratis voor organisatoren. De ticket koper betaalt een kleine reservatiekost bovenop de ticketprijs. Gratis evenementen kunnen zelfs volledig kosteloos gebruik maken van de MijnEvent dienst, voor het registreren van bezoekers.

 

Hans Nissens, een van de oprichters, legt uit wat de voordelen zijn van online ticket verkoop en bezoekersregistratie: "De consument kan op elk moment een ticket aankopen, zonder verplaatsing." Maar nog belangrijker, zijn de voordelen voor de organisator zelf. "Met online ticket verkoop en registratie, bouw je automatisch aan waardevolle databank op van je bezoekers. Zo kan je hen gemakkelijk op de hoogte houden van volgende evenementen!" Online promotie is immers een must geworden voor elk evenement. MijnEvent organiseert dan ook regelmatig workshops over heel Vlaanderen, om organisatoren tips te geven rond promotie via het internet. Gratis inschrijven kan via de MijnEvent website.

 

Deze maand zal de 5.000ste organisator verwelkomd worden, met een bloemetje en een grote fles bubbels. "Een spannend moment", aldus Niko Nelissen, eveneens oprichter. "Wij tekenen op dit moment 1.000 nieuwe organisatoren per maand op, een ongekend succes. Wie organisator nummer 5.000 wordt weten we nog niet, maar de bubbels staan al koud!"

www.MijnEvent.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures