Vergaderen in de juiste ARTmosfeer

Vergaderen in de juiste ARTmosfeer

Op zoek naar een buitengewone locatie? De Laro verzorgt met veel enthousiasme jouw vergadering, teambuilding of bedrijfsevenement.

 

Het landgoed van De Laro, een erfenis van landheer Voortman, heeft een zeer rijk verleden en is gelegen in een prachtige groene en bosrijke omgeving. Een exclusieve locatie die kunst ademt, waardoor deze een eigenheid en uniekheid bezit die geen enkele andere locatie je kan bieden. Een plaats waar je inspiratie krijgt en waar nieuwe en goede ideeën worden geboren.

 

Op een ontspannen manier vergaderen, omringd door een persoonlijke service van hoge kwaliteit, is een goede basis voor het behalen van de beste resultaten. Het gezellige tuinterras geeft zicht op de prachtige groene omgeving en beeldentuin waarin u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje.

 

"De Laro zorgt ervoor dat uw medewerkers en uw gasten een bijzondere ervaring beleven met een extra dimensie, zodat ze deze dag nog lang zullen herinneren. De kunstzinnige inrichting, de persoonlijke dienstverlening en onze creatieve, culinaire hoogstandjes zijn de reden waarom onze gasten steeds naar ons terugkeren" aldus Femke Héylen van De Laro.

 

De Laro is perfect gelegen in het idyllische dorpje Meerle, net op de grens in België, met 10 km van Breda, en 30 km van Antwerpen.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures