Design4Rent Nederland breidt uit

Design4Rent Nederland breidt uit

Dominic Monasso komt het salesteam van Design4Rent Nederland versterken nadat het bedrijf eerder dit jaar een nieuw magazijn in Nederland opende.

 

Design4Rent Nederland opende op 1 september haar eigen magazijn in Arnhem. Hierdoor kan de verhuurder van designmeubilair, een nog hoger serviceniveau bieden. Voor de Nederlandse klant betekent dat onder andere meer flexibiliteit en een scherpere prijs door de aanzienlijk lagere transportkosten. Omdat daarnaast de collectie nog uitgebreider is dan voorheen, kon een uitbereiding van de sales afdeling niet uitblijven. Per 1 december komt Dominic Monasso het team versterken. Dominic is een bekend gezicht in de wereld van de meubelverhuur. Hij is ruim drie jaar werkzaam geweest bij de Duitse verhuurder PartyRent waar hij verantwoordelijk was voor projecten en sales in Nederland en Duitsland.

 

De kracht van Design4Rent is de verhuur van een groot assortiment designmeubilair, -verlichting en -accessoires van wereldberoemde ontwerpers. Met haar kwaliteitsproducten geven ze uiteenlopende evenementen zoals beurzen, productpresentaties en feesten een uniek gezicht passend bij de doelstelling van de klant. Design4Rent is uw partner in het bedenken en verzorgen van special items en het ontwikkelen van inrichtingsconcepten. Met mooie 3D-visualisaties kunnen ze de plannen in een vroeg stadium inzichtelijk maken en u een duidelijke impressie geven.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures