Betoverende 'Lighting Balloons' krijgen nieuwe website

Betoverende 'Lighting Balloons' krijgen nieuwe website

De 'Lighting Balloons' van Airstar zijn, door hun originele en betoverende uitstraling, een show op zich die de spektakelwaarde van elk evenement verhoogt.

 

Ze zijn niet alleen decoratief, creëren sfeer, maar zorgen ook voor een originele verlichting. De lichtgevende balonnen hebben een betoverende impact op het publiek en het decor. B&I Events bvba (Balloonboy) lanceert een nieuwe, bijkomende website die volledig aan Airstar Lighting Balloons is gewijd. Het uitgebreide assortiment verlichte wordt over heel Europa bij diverse evenementen, shows, decors, sets, televisie- en filmopnames gebruikt.

 

De ballonnen zijn in diverse groottes, lichtsterktes en lichtkwaliteiten te verkrijgen, elk geschikt voor zijn specifieke eigen toepassingen. Ze zijn allemaal te ontdekken op de nieuwe website. Sinds kort kunnen de 'Lighting Balloons' ook uitgerust worden met een op maat ontwikkelde DMX- gestuurd RGB-led verlichting. Hierdoor kan je de lichtballonnen nu ook de gewenste kleur(en) geven, zelfs volledig vooraf geprogrammeerd. Op de nieuwe, uitgebreide website kan je alvast een heleboel innemende ideeën vinden die je zullen verrassen en verbazen.

www.airstar-light.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures