Business meets pleasure in Gent

Business meets pleasure in Gent

Gent is opnieuw een 'meeting center' rijker: De Griffioen, het vroegere Hotel de Hemptinne. De middeleeuwse gewelfde kelders van het imposante, werden gerenoveerd tot polyvalente zalen, met een exclusieve lounge en authentieke wijnkelder. Meeten & genieten

 

De inspirerende ruimtes van De Griffioen vormen een historisch maar aangepast kader om vergaderingen, seminaries, netwerking-events, productvoorstellingen, incentives en andere bijeenkomsten voor groepen van 10 tot 100 personen op een stijlvolle manier te organiseren. Ze kunnen allemaal gekoppeld worden aan genieten en beleven door de barformules met closing drink, after work drink of cocktails. Het historisch kader met annex wijnkelder leent zich ook bijzonder voor wijndegustaties. De keuze voor de catering is vrij.

 

'De Griffioen' is dan ook een totaalconcept waarbij ontmoeten en ontspannen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het nieuwe 'Meeting Center De Griffioen' is een initiatief van Lieve Vermassen & Leen Van Rompay. Het zijn Gentse vrouwen in hart en nieren, die het gebouw zijn oorspronkelijke grandeur willen teruggeven. De gewelfde kelderruimtes luisteren naar 'Merlot' en 'Chardonnay', werden strak minimalistisch ingericht en beschikken nu over de nodige vergaderinfrastructuur in harmonie met het historisch kader.

 

Ze hebben een dataprojector, projectiescherm, Loewe high resolution flatscreen, en internet-, PC-, en kabelaansluiting. Er is ook een geluidsinstallatie, maar eigenlijk is de akoestiek van de gewelven dermate goed dat klankversterking eigenlijk niet nodig is.

www.griffioengent.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures