Nieuw! Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Nieuw! Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Steeds meer organisatoren stappen over naar de eventsoftware van eventplanner.net. Om je te helpen het maximale uit de software te halen, lanceren we een online training en certificatie.

 

Onze eventsoftware wordt altijd maar krachtiger: nieuwe features helpen je beter samen te werken en bieden professionele eventplanners meer controle over hun events. De software is ondertussen zo uitgebreid, dat het moeilijk wordt om alle ins- en outs zelf te ontdekken. Op je te helpen een power user te worden, is er vanaf nu de eerste online training van de eventplanner.academy

 

De training bestaat uit verschillende video's (Engels) waarin eventplanner.net founder Kevin Van der Straeten glashelder uitlegt hoe je het maximum uit de software haalt. Alle tools (Moodboards, Checklists, Draaiboeken, Budgets, …) komen uitgebreid aan bod.

 


Boost je carrière met je eventplanner.net certificaat

Wil je je klanten en werkgevers een extra reden geven om voor jouw skills te kiezen? Op het einde van de online training kun je een examen afleggen en ontvang je een officieel certificaat voor het afronden van de training. En dan is het personal branding time: op je cv, LinkedIn en andere social media kun je volop uitpakken. Als gecertificeerd eventplanner.net event professional heb je namelijk alle tips & tricks van onze software in de vingers.

 


Lanceringsaanbod

Zoals je weet is onze software helemaal gratis. Als je wenst kun je ook upgraden en eventplanner.PRO member worden. De online training kost 99 euro, maar we hebben goed nieuws. In de maand januari krijg je maar liefst 75% korting met de kortingscode 'getcertified'

 

Start vandaag nog met je online opleiding. We beloven het je: het is niet moeilijk en je gaat veel leren!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Event registratie software op maat

Event registratie software op maat

Mercedes-Benz & To The Point Events, magisch voor al je zintuigen

Mercedes-Benz & To The Point Events, magisch voor al je zintuigen

Advertenties