Fort Napoleon: indoor teambuildings in de winter

Fort Napoleon: indoor teambuildings in de winter

Weinig locaties die zo tot de verbeelding spreken als het Fort Napoleon in Oostende. Dit indrukwekkende Fort te midden de Oostendse duinen is de ideale bestemming voor uw volgend teamevent, ook in de winter.


De vele gangen en capponières, de authenticiteit van het gebouw, de aanwezigheid van een belevingsbrasserie, maar evenzeer de ligging vormen de ingrediënten voor een unieke teambuilding. Het Fort is bovendien een perfecte all-weather locatie: ook bij slecht weer kan de teambuilding zonder problemen doorgaan.


Verschillende eventbureaus hebben teambuilding programma's op maat van het Fort Napoleon. Ieder programma maakt op een eigen manier gebruik van de vele mogelijkheden van het Fort. Meet in Oostende zet er bij deze 3 in de verf:



Escape from Fort Napoleon

Op de koude binnenkoer van het Fort hangt een gigantische sleutel. Die sleutel biedt de uitweg uit het kille Fort en zijn norse gevangenisbewakers. Bemachtig met jouw team de sleutel van het Fort en herwin jullie vrijheid.



Operatie Fort Napoleon

Oostende zou wel eens het strijdtoneel kunnen worden van een nieuwe oorlog. Daarom moet alles terug in staat van paraatheid gebracht worden. Dit gebeurt onder de codenaam ‘Operatie Fort Napoleon’. Uw team wordt opgedeeld in compagnies. Er staat elke compagnie 5 opdrachten te wachten die ze tot een goed einde moeten brengen.



Fort Adventure

In ware Fort Boyard Adventure-stijl ontdekt u tijdens het Fort Adventure de geheimen van het mysterieuze Fort Napoleon. De groep wordt verdeeld in teams die het tegen elkaar opnemen in 5 razend spannende uitdagingen. Elke ‘challenge’ bestaat uit een aaneenschakeling van opdrachten die het team fysiek en mentaal op de proef stelt: Fear - Riddle - Oriëntatie - Escape - Memory... Teamwork en communicatie spelen een cruciale rol!



Meer info over de teambuilding mogelijkheden in Oostende? Contacteer Meet in Oostende:

www.meetinoostende.be/nl/teambuildings
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties