Mocktails, cocktails of een mobiele winterbar op je event nodig?

Mocktails, cocktails of een mobiele winterbar op je event nodig?

Yes, we zijn nu echt wel terug vertrokken voor een najaar vol events. Peter Grunewald van Grunewald.bar zet zijn concepten op het juiste moment 'in the spotlight'.


"Alcohol drinken, netwerken en rijden gaan niet samen", vindt Peter en hij staat bepaald niet alleen met deze mening. Het zero-alcoholbeleid in heel wat bedrijven zorgt ervoor dat er meer vraag is naar mocktails. Peter heeft verschillende concepten die heel geschikt zijn voor de komende najaars- en eindejaarsperiode:



De mocktailbar

"We merken dat onze mocktailbar enorm aan populariteit wint", vertelt Peter. "Recent werkte ik een volledige mocktailkaart uit met maar liefst 20 verschillende recepten. Van zoet, zuur, bitter, kruidig tot caloriearme mocktails, voor elk wat wils."


Hier zijn enkele voorbeelden van originele recepten:

  • Basil Ginger: basilicum, gember, verse limoensap en tonic
  • Lady in Red: frambozen, verse limoensap, suikersiroop, Angostura bitters en veenbessensap
  • Spiced Caipirinha: limoenpartjes, suikersiroop op basis van pepers, ginger ale en crushed ice
  • Uiteraard maken we ook alcoholvrije varianten van de klassiekers onder de cocktails zoals Mojito en Piña Colada.


Zoals je merkt, zijn de mocktails vandaag net iets meer dan een ‘jus d’orange met grenadine’.”



De cocktailbars

Dit lees je goed, Grunewald.bar heeft de laatste jaren enorm geïnvesteerd in mobiele bars. Van een minibar waar slechts 2m2 voor nodig is (tip: ideaal op een beursstand) tot een indoor bar in hout, die afhankelijk van de plaats en aantal gasten kan worden aangepast naar de beschikbare ruimte. Grunewald heeft ook twee mobiele bars, waarvan de Citroën HY het absolute paradepaardje is.


Peter: "voor elk event hebben we de geschikte bar. En net zoals bij de mocktails, serveren we niet enkel klassiekers maar ook eigen creaties die enorm populair zijn bij de gasten."



De mobiele winterbar

Een absolute topper voor de kerst- en eindejaarsperiode op kantoor, is de mobiele winterbar.


Dit kan je verwachten:

  • Traditionele warme chocolademelk met een twist
  • Een speciaal ontworpen warme punch
  • Wat denk je van een Kerst Mojito? Een eigen ontwerp met een kruidig drankje dat afgewerkt wordt met wat poeder sneeuw
  • Een alcoholvrije creatie op basis van warm appelsap
  • Daarnaast verras je je gasten ook nog met creaties met een ‘smokey spirit’, al dan niet alcoholvrij


Peter: "soms mogen we geen alcoholische dranken serveren op het bedrijf. We bieden de mobiele winterbar ook volledige alcoholvrij aan. Bij Grunewald.bar zit je goed voor je volgende kerst-winterdrink!" Voor meer info, mail naar peter@grunewald.bar of surf snel daar de website:

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties