Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent is een grote Europese verhuurder van IT- en AV-producten. Onze dienstenportefeuille is zeer uitgebreid en omvat verhuur van onder andere LED-, LCD-, en touch panels, laptops, iPads en iMacs.


Wij bieden diverse diensten aan zoals installatie, de-installatie, transport en consultancy gericht op het optimale gebruik van deze apparatuur. Met trots kunnen wij vertellen dat we nu LED aan ons assortiment toevoegen.


"Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze voornaamste drijfveren. Easy2Rent werkt uitsluitend met de nieuwste LED-technologieën en producten van gerenommeerde merken. Wij beschikken over een ruim assortiment indoor/outdoor LED. Het is dus mogelijk om grote en kleine LED schermen te huren voor een korte of lange periode", vertelt Rene Heinen (vestiging Easy2Rent).



Indoor LED

Of je nu een LED wand van 5m bij 3m in jouw stand wilt integreren of een vrijstaande LED opstelling voor jouw congres wilt, wij leveren het kant en klaar op. Easy2Rent levert indoor LED in de pitch van 1,55 tot en met 3,5. Voor iedere toepassing hebben wij een passende oplossing. Door de heldere kleuren, hoge resolutie en kleine minimale kijkafstand komen jouw beelden altijd perfect over.



Outdoor LED

"Onze modulaire outdoor LED schermen zijn weerbestendig en hebben een hoge lichtopbrengst. Zelfs op zonnige dagen zijn alle beelden perfect zichtbaar. Vierkant, recht­hoekig, langwerpig LED decoraties. Productvideo's, livebeelden, logo's, ... Alles wordt perfect in beeld gebracht." Wij leveren outdoor LED in pitches van 2,5 tot en met 10. Voor iedere toepassing hebben wij wel een oplossing voor jou in huis.



Mobiele LED

De mobiele LED schermen zijn zeer snel te plaatsen. De aanhangers worden op de door jou aangewezen plek waterpas neergezet, waarna het LED scherm op de gewenste hoogte wordt gebracht.



Gebruiksgemak

"Het gebruiksgemak van onze LED producten is een groot voordeel. Want, time is money! Wij leveren een compleet pakket inclusief alle benodigde besturingsapparatuur, transport, op- en afbouw."


Easy2Rent werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. "Naast passie voor ons vak en een enorme hoeveelheid IT- en AV-kennis, zit ontzorgen steevast in ons DNA verweven."


Wil je ook opvallen met een LED scherm, een echte eye-catcher op jouw online event, een drive in bioscoop, een presentatie, een zoom meeting of een ander project? Neem dan contact met ons op via +32 (0)15 286 286 of sales@easy2rent.be of kijk op de website voor meer informatie:

www.easy2rent.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties