Expo4expo uitgesteld naar 2021

Expo4expo uitgesteld naar 2021

"Vanuit Expo4Expo hebben we de voorbije maanden de situatie omtrent het Coronavirus op de voet gevolgd. De event- en beurssector werd als eerste getroffen en de situatie na 31 augustus is nog steeds onduidelijk", vertelt organisatrice Hanne Carmans.

 

"Hoewel de interesse voor deze eerste vakbeurs vanuit alle hoeken groot was en blijft, waren potentiële standhouders om begrijpelijke redenen niet geneigd om definitief toe te zeggen de afgelopen maanden. We hebben verschillende opties bekeken, maar we willen een kwaliteitsvolle beurs organiseren. De tijd om dit te realiseren in deze moeilijke en onduidelijke omstandigheden is jammer genoeg te kort aan het worden. Daarom zien we ons genoodzaakt om Expo4Expo uit te stellen met een jaar."

 

Maar uitstel is geen afstel, verzekerd de organisatie. "Expo4Expo zal in 2021 doorgaan met vernieuwde krachten en energie. We hadden jullie graag een definitieve nieuwe datum doorgegeven, maar deze ligt nog niet voor 100% vast, maar zal in dezelfde periode liggen (eind september). We hopen jullie allemaal in 2021 te mogen verwelkomen!"

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures