21 ideeën om borden te dresseren op je volgende cocktaildiner

21 ideeën om borden te dresseren op je volgende cocktaildiner

Er zijn twee elementen die catering echt fenomenaal maken. Het eerste is natuurlijk de smaak. Ongeacht hoe goed je sprekers zijn of hoe indrukwekkend de decoratie, als het eten smakeloos of flauw is, zult je jouw gasten teleurstellen.


Het tweede is het esthetisch element. Een mooi gedresseerd bord verhoogt de verwachting van je gasten en benadrukt de extra aandacht die je besteedt aan het ontwerpen van de catering ervaring. Dus wanneer je het menu bespreekt met jouw cateringteam, zorg dan dat je het ook eens bent over de presentatie. Dit kan het creëren van hoogte op het bord zijn, het vlees horizontaal snijden, spelen met texturen of contrasterende kleuren gebruiken. Ongeacht de methode die jouw cateringteam zal gebruiken, zorg ervoor dat je een positieve indruk maakt op uw gasten.

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures