eventplanner.be /.nl awards 2020? Waarom dat net nu meer dan ooit belangrijk is!

eventplanner.be /.nl awards 2020? Waarom dat net nu meer dan ooit belangrijk is!

We hebben lang nagedacht of we de editie 2020 van het Certificate of Excellence zouden laten doorgaan of niet. Maar meer dan ooit is het belangrijk om onze sector positief op de kaart te zetten en het belang van eventmarketing te onderstrepen. 

 

"De eventsector is op slot" lees je de laatste twee maanden vaak in de media. De harde realiteit van de coronacrisis valt niet te ontkennen, maar daarnaast zijn er ontelbaar veel eventbedrijven die out of the box met hun klanten meedenken en met creatieve oplossingen komen, zoals events online hosten. We zien ook eventbedrijven die zichzelf heruitvinden, die in andere sectoren bijspringen en positieve initiatieven opzetten.

 

We gaan, samen met onze partners, editie 2020 aangrijpen om deze boodschappen extra in de verf te zetten. Zo onderstrepen we dat eventbedrijven, -locaties en organisatoren een belangrijk onderdeel zijn en moeten blijven van het economische en sociale weefsel in België en Nederland. 

 


Zo werkt het eventplanner.be Certificate of Excellence

Mocht je het Certificate of Excellence nog niet kennen, we leggen het kort even uit. Elk jaar belonen we de meest gewaardeerde eventbedrijven met een officieel 'Certificate of Excellence' op basis van ons uniek en veilig review systeem. Alle eventbedrijven en -locaties op onze website, dat zijn er bijna 9.000, komen in aanmerking voor het certificaat.

 


Wat levert het eventbedrijven op? En hoe krijg ik dat certificaat aan mijn muur?

Wat levert het je als eventbedrijf op? Aandacht! Veel aandacht en vertrouwen! En zoals je weet, aandacht leidt tot extra leads, die zeer welkom zijn, zeker in het post-coronatijdperk. Het is dus niet alleen een beloning voor je harde werk, het is vooral een extra reden waarom organisatoren in de toekomst voor jou als leverancier moeten kiezen.

 

Om het certificaat in de wacht te slepen, moet je voor eind september minstens 10 reviews (waarvan tenminste 5 in de afgelopen 12 maanden) in de wacht slepen op je bedrijfspagina. Jouw klanten bepalen dus wie zo'n certificaat verdient. Wanneer je gemiddelde score ook meer dan 90% bedraagt, mag je dit gegeerd certificaat op je 'trophy wall' hangen. De voorwaarden lees je hier nog eens na

 

 


Zo ondersteun je als opdrachtgever je eventleveranciers

Als opdrachtgever is het nu belangrijker dan ooit je eventleveranciers een hart onder de riem te steken voor hun harde werk. Die stevige duw geef je hen door een wervende review te schrijven. Je krijgt hiervoor zelf ook een beloning: 50 punten per review en met 1.000 punten krijg je een jaar lang een gratis eventplanner.be .PRO membership.

 

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
eventplanner.net|
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

Advertenties