Verhuur Ledwall

Op zoek naar 'verhuur ledwall'? Op onze website vind je toeleveranciers die verhuur ledwall aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Verhuur Ledwall

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.77/10. Gebaseerd op 21 reviews over bedrijven in de categorie 'verhuur ledwall'.
 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  4.5 champagneglas voor Videocrew! Prima videobedrijf

  De samenwerking met Videocrew verliep vlot, en de resultaten mogen er zijn. We hebben tot nu toe samen met hen twee promofilmpjes gemaakt (eentje voor de Boekenbende en een tweede filmpje voor het netwerk van de Brusselse bibliotheken). De camerabeelden en de montage zijn van prima kwaliteit. De medewerkers stipt en aangenaam om mee samen te werken.
  Wie het promofilmpje van de Brusselse bibliotheken wil bekijken, kan terecht op deze YouTube-link: https://youtu.be/7mDXRQRnRA0

  Fleur De Meyer - VGC - OBiB - 28/08/2018

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Film Brasserie Appelmans

  Het was inmiddels de derde keer dat ik met de enthousiaste mensen van Video Crew mocht samenwerken. Deze keer hebben ze een imago film gemaakt over Brasserie Appelmans ter ere van het 14-jarig bestaan.
  Het was een plezier om met hen samen te werken en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Dit is namelijk precies wat we voor ogen hadden.

  kasper stuart - Taste Restaurant & Bar Group - 16/05/2018

 • Novid nv

  Novid nv

  Persoonlijke aanpak en mee met innovatie

  Novid denkt mee en zoekt mee naar oplossingen binnen een project. Novid innoveert en is mee met de laatste nieuwe technologie en toepassingen ermee. Novid hanteert een persoonlijke en professionele service met top producten. Ik kan hen als AV-partner alleen maar aanraden.

  - Tailormate - 14/11/2017

 • Novid nv

  Novid nv

  Weer helemaal in orde

  Snel, vriendelijk, professioneel en bijzonder flexibel. Heerlijk om zo te werken.

  Greet Punie - appletree pr - 13/11/2017

Verhuur Ledwall

Zoek je 'verhuur ledwall'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Verhuur ledwall: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor verhuur ledwall in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als verhuur ledwall, ledwall, led wall, verhuur led wall, ledwall huren, verhuur led walls, verhuur ledborden, ledbord, led-wall, ledwalls, led wall evenementen, led walls, ledborden, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar verhuur ledwall.

Tags: ledwall, led wall, verhuur led wall, ledwall huren, verhuur led walls, verhuur ledborden, ledbord, led-wall, ledwalls, led wall evenementen, led walls, ledborden, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!