header

Schaatsbaan Verhuur

Zoek je 'schaatsbaan verhuur'? Op onze website vind je eventleveranciers die schaatsbaan verhuur aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Schaatsbaan Verhuur

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Rongen Aktief

Rongen Aktief

12 reviews

Sportief op stap met Rongen Aktief.

Axitraxi

Axitraxi

Schrijf review

No Photo Available

Satellite ICE-rinks

Schrijf review

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'schaatsbaan verhuur'.
 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Klantgericht en vriendelijk

  Rongen Aktief is onze samenwerkingspartner tijdens het Wijks Kinderspektakel in de kerstvakantie. Het Spektakel wordt door meer dan 1000 kinderen bezocht en Rongen Aktief biedt een totaal oplossing voor het lasergamen. De spelleiders zijn klantgericht, bekwaam en weten er een echt feest van te maken voor de kinderen!

  Tobias Wijnmaalen - Stichting Wijksport - 13/03/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Samenwerking op hoog niveau

  Rongen Aktief verzorgt al jaren diverse activiteiten op het terrein van Auberge de Smockelaer in Zuid-Limburg/Voerstreek.
  Het gaat veelal om zakelijke bijeenkomsten waar in de vorm van een teambuilding of gewoon een gezellige competitie een mooi programma wordt aangeboden. Maar ook een leuke evenement voor families die verblijven in onze grote vakantiehuizen. Rongen zorgt voor een goede communicatie, is tijdig aanwezig en rondt alles goed af. Dhr. Rongen, Frans, én zijn medewerkers zijn zeer vriendelijk en fijn in de omgang. Echte profs. Een aanrader voor iedereen.

  Monique Loo - De Smockelaer - 09/01/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Super service!

  Ik heb bij Rongen Aktief een klimwand gehuurd voor zakelijke doeleinden. Dit is erg goed bevallen. Ze zijn flexibel en denken graag mee over een passende oplossing. Als ik in de toekomst nog eens iets vergelijkbaars nodig heb, klop ik zeker opnieuw aan bij Rongen Aktief.

  Tren Braat - AB Werkt - 07/01/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Prima organisatie

  Wij hebben in Rongen Aktief een uitstekende partner bij het organiseren van sportieve activiteiten van hoge kwaliteit voor uiteenlopende bedrijven en instellingen. De activiteiten van Rongen Aktief zijn altijd leuk en vernieuwend met net dat beetje meer service!

  Ellen Versteeg - All Season Sports - 22/01/2019

Schaatsbaan Verhuur

Zoek je 'schaatsbaan verhuur'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Schaatsbaan verhuur: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor schaatsbaan verhuur op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als schaatsbaan verhuur, ijsschaatsbaan verhuur, schaatsbaan huren, kunststof schaatsbaan huren, schaatsbaan, kunststof schaatsbaan, mobiele kunststof schaatsbaan, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar schaatsbaan verhuur.

Tags: ijsschaatsbaan verhuur, schaatsbaan huren, kunststof schaatsbaan huren, schaatsbaan, kunststof schaatsbaan, mobiele kunststof schaatsbaan, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties