Feestzaal Huren In Breda

Stop met zoeken om een feestzaal in Breda te huren. Op eventplanner.be vind je locaties die een feestzaal in Breda verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'feestzaal huren in Breda'.
 • STRND

  STRND

  Multifunctionele Event Locatie

  Ons bedrijfsevent in Strand Binnen was zeer geslaagd, niet alleen de locatie is mooi en ook flexibel te in te delen, ook het aanwezige personeel is zeer hulpvaardig en enthousiast.
  Niets is teveel voor hen en zijn gedurende de dag altijd bereid om even te helpen, ad hoc wijzigingen in tijden programma waren geen probleem.
  Mede dankzij hen is dit voor ons een geslaagd event geweest en een locatie waar we zeker nogmaals naar terugkeren.
  Een aanrader dus!

  Leon Hordijk - A Brand New Day - 16/04/2018

 • STRND

  STRND

  Strand Binnen: veelzijdige locatie

  Wij hebben bij Strand Binnen een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 200 mensen. Het gevarieerde aanbod van ruimtes maakte uiteenlopende programma-onderdelen mogelijk. Van sprekers tot ludieke spelactiviteiten. Tijdens de dag was er een vast aanspreekpunt waarmee snel overlegd kon worden, waardoor de dag heel soepel verlopen is.

  Wilma Verhofdstad - ING Nederland - 04/04/2018

 • STRND

  STRND

  HR event Danone

  Beste team Strand Binnen,
  Namens de HR afdeling van Danone, Nutricia willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit.
  Jullie hebben zeer goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft zeker geholpen aan de sfeer. (Lees: enthousiast, behulpzaam, met een glimlach te werk gaan etc.)
  Over het eten was iedereen ook dik tevreden. Meer dan genoeg voor iedereen, ook hierin ben ik goed geadviseerd.
  Jullie wijze van creativeit, attentie op kleine details en service maakt dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.

  Melina Dixon - Danone - 09/02/2018

Feestzaal Huren In Breda

Op zoek naar een feestzaal in Breda? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen een feestzaal in Breda. Er is een overvloed aan keuze, dat is duidelijk. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Feestzaal in Breda huren - onze tips

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Breda. Dat is verleden tijd. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een feestzaal in Breda aanbiedt. Voor 'feestzaal in Breda' hebben we momenteel alternatieven.

Feestzaal in Breda, feestzaal breda, ... wat je ook nodig hebt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een zaal in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in Breda in de kijker.

Tags: feestzaal breda, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!