header

Evenementenlocaties in Moerbeke-Waas

De mooiste evenementenlocaties in Moerbeke-Waas vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Moerbeke-Waas!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Moerbeke-Waas'.
 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Superservice!

  We werden heel goed en vriendelijk bediend en het eten was heel lekker. Echt een aanrader!

  Miguel Stevens - 05/07/2019

 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Top feestzaal

  Lekker eten (super vers), goed wijnen, verzorgde bediening, prachtige locatie aan De Schelde.

  Marc Vael - Zakenkantoor Mons & Partners - 05/07/2019

 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Locatie

  Prachtige locatie, rustig gelegen aan de Schelde. Waar je tijdens een stomende feestparty. Even tot rust kan komen op het mooie terras. En vooral ook in combinatie met het lekkere eten. Is dit een topzaal.

  Frederik Van De Velde - Van De Velde Deco - 05/07/2019

 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Place to be

  Receptie buiten met uniek zicht op de Schelde en natuurgebied. Super vers, super lekker. Vlotte en vriendelijke ontvangst én bediening.

  Jos Coolens - Autoglas Wetteren bvba - 05/07/2019

Evenementenlocaties in Moerbeke-Waas

Op zoek naar een evenementenlocatie in Moerbeke-Waas? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je direct alle evenementenlocaties in Moerbeke-Waas (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Moerbeke-Waas

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Moerbeke-Waas. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Moerbeke-Waas. Voor 'evenementenlocatie Moerbeke-Waas' hebben we momenteel 7 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Moerbeke-Waas, Feestzalen in Moerbeke-Waas, Trouwlocaties in Moerbeke-Waas, Vergaderzalen in Moerbeke-Waas

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!