header

Evenementenlocaties in Mévergnies-lez-Lens

De origineelste evenementenlocaties in Mévergnies-lez-Lens vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Mévergnies-lez-Lens!

Evenementenlocaties in Mévergnies-lez-Lens

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review 22.3 km
Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde

Schrijf review 24.8 km

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review 26.2 km
Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review 27.1 km
Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Schrijf review 28.2 km
De Architect

De Architect

Schrijf review 31.1 km

No Photo Available

Abbaye de Nizelles

Schrijf review 33.1 km
Kasteel Gravenhof

Kasteel Gravenhof

Schrijf review 33.8 km

Ons sfeervolle kasteeldomein op een boogscheut van Brussel en de nationale luchthaven is de uitgelezen plek om te vergaderen, te eten, te ontmoeten, te overnachten of te genieten.

De Keirk bvba

De Keirk bvba

Schrijf review 34.7 km
Papiermolen Herisem

Papiermolen Herisem

Schrijf review 35.3 km
De Montil

De Montil

20 reviews 37.1 km

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Schrijf review 38.1 km

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

No Photo Available

De Filatuur

Schrijf review 38.7 km

No Photo Available

AA Dock's

Schrijf review 38.9 km
Vorst Nationaal

Vorst Nationaal

Schrijf review 39.7 km

No Photo Available

Royal Etrier Belge

Schrijf review 39.8 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Mévergnies-lez-Lens'.
 • De Montil

  De Montil

  Professionele aanpak in moeilijke tijden

  De wijze van organiseren, aanpak is op een zeer professionele wijze uitgevoerd geweest in deze moeilijke tijden.
  Hieraan kunnen veel bedrijven iets van leren en het zou een zeer positieve bijdrage leveren wanneer de overheid eens luistert, vaststellingen komt doen bij deze organisatie voordat men beslissingen neemt om iets gaan toe te passen. Indien je uw verantwoordelijkheid neemt zoals De Montil kan er veel bereikt worden in de COVID periode.
  Daarom willen wij het team van De Montil nog eens bedanken voor de wijze waarop zij dit georganiseerd hebben.

  Christophe Larock - De Decker-Van Riet - 29/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  een toffe en professionele locatie

  wij organiseren nu sinds een paar maanden allerlei meetings ( bv. ondernemingsraad ) in de montil.
  dit verloopt steeds uiterst efficient en professioneel. de planning, de inrichting van de zalen ( zeker in coronatijden) de maaltijden alles is tot in de puntjes geregeld.

  rudi schautteet - Brico Belgium s.a. - 27/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Op 16/03 moesten we nog noodgedwongen onze voorjaarsbeurs in De Montil afgelasten, op 14/09 konden we dan toch onze najaarsbeurs in De Montil organiseren. Dankzij de uitstekende samenwerking met De Montil en haar personeel werd dit een 100% Corona-proof gebeuren met een succesvol verloop in een -ondanks/dankzij alle voorzorgsmaatregelen- ongedwongen en rustige sfeer. De inzet van het personeel gekoppeld aan de uitstekende accomodatie heeft hier enorm toe bijgedragen, een pluim voor hen, van harte dank !

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 25/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Vergaderen in De Montil in Corona-tijden

  Pro Flandria is een Vlaams netwerk van ondernemers en academici. Wij organiseren 4 x per jaar een ledenvergadering voor ongeveer 100 deelnemers. Aansluitend is er een receptie met daarna mogelijkheid om te blijven lunchen.
  Door plaatsgebrek (Corona-regels) in onze traditionele vergaderlocatie, weken we op 19 sept 2020 uit naar De Montil in Essene. Het moet gezegd: in De Montil is er meer dan voldoende ruimte om een vergadering voor 100 personen Coronaconform te laten doorgaan. Omdat we zeer tevreden waren over ontvangst, verloop vergadering, receptie en aansluitende lunch, hebben we de Montil ook direct geboekt voor onze 2 volgende vergaderingen.

  raf bombeek - Secretaris Pro Flandria (www.proflandria.be) - 24/09/2020

Evenementenlocaties in Mévergnies-lez-Lens

Op zoek naar een evenementenlocatie in Mévergnies-lez-Lens? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je meteen alle evenementenlocaties in Mévergnies-lez-Lens (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Mévergnies-lez-Lens

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Mévergnies-lez-Lens. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Mévergnies-lez-Lens. Voor 'evenementenlocatie Mévergnies-lez-Lens' hebben we momenteel 16 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Henegouwen, Congreslocatie in Mévergnies-lez-Lens, Feestzalen in Mévergnies-lez-Lens, Trouwlocaties in Mévergnies-lez-Lens, Vergaderzalen in Mévergnies-lez-Lens

Filters

Sorteer op afstand

Rond Mévergnies-lez-Lens

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties