header

Evenementenlocaties in Neerwaasten

De origineelste evenementenlocaties in Neerwaasten vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Neerwaasten!

Evenementenlocaties in Neerwaasten

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Safari Studios event space

Safari Studios event space

Schrijf review 22 km

No Photo Available

Open Huis

Schrijf review 22.2 km
AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review 22.8 km
Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review 22.9 km

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kortrijk XPO bv

Kortrijk XPO bv

Schrijf review 22.9 km

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review 23.6 km
Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review 23.7 km

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Barcelo

Barcelo

Schrijf review 24.4 km

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest.

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review 25 km
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review 26.5 km
Ballroom

Ballroom

Schrijf review 35.7 km

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

EventHouse

EventHouse

Schrijf review 37.3 km

Evenementenlocaties in Neerwaasten

Op zoek naar een evenementenlocatie in Neerwaasten? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle evenementenlocaties in Neerwaasten (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Neerwaasten

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Neerwaasten. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Neerwaasten. Voor 'evenementenlocatie Neerwaasten' hebben we momenteel 12 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Henegouwen, Congreslocatie in Neerwaasten, Feestzalen in Neerwaasten, Trouwlocaties in Neerwaasten, Vergaderzalen in Neerwaasten

Filters

Sorteer op afstand

Rond Neerwaasten

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties