header

Evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

De beste evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven) vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Kessel-Lo (Leuven)!

Evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

M Leuven

M Leuven

Schrijf review 1.3 km

Een exclusieve receptie in de antichambre of een businessworkshop met privérondleiding door het museum? M heeft meerdere ruimtes voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, conferenties, recepties en diners. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Pentahotel Leuven

Pentahotel Leuven

Schrijf review 1.5 km
Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review 1.9 km
Loft130 MarieAnne Carbonez

Loft130 MarieAnne Carbonez

Schrijf review 3.4 km
Baron's House cvba

Baron's House cvba

Schrijf review 9.7 km
Hof ter Loonst

Hof ter Loonst

Schrijf review 11.3 km

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review 11.5 km
Feestzaal Den Ast

Feestzaal Den Ast

Schrijf review 13.8 km

Feestzaal Den Ast is een unieke locatie voor grote en kleine feesten, seminaries en bedrijfsevenementen. Je kiest tussen drie zalen die elk sfeer en gezelligheid uitstralen.

No Photo Available

Home Theater De Jonghe

Schrijf review 14.4 km
Seven Heads Conference

Seven Heads Conference

Schrijf review 14.6 km

Een unieke en inspirerende locatie dichtbij Brussel en Leuven voor boardmeetings, seminars, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, brainstormsessies, opleidingen en recepties…

The National Golf Brussels

The National Golf Brussels

Schrijf review 15.4 km

Onze golfclub leent zich, dankzij zijn centrale ligging op een boogscheut van Brussel centrum en de luchthaven van Zaventem, perfect uit voor een meeting of seminarie in een groene en inspirerende omgeving.

The Hill

The Hill

Schrijf review 15.9 km

No Photo Available

Ferme de Bilande

Schrijf review 16.5 km
Kraainem Event

Kraainem Event

Schrijf review 17.2 km
Quartier Papier

Quartier Papier

Schrijf review 18.3 km

Quartier Papier is een voormalige papierfabriek in het hartje van Zaventem die volledig gerenoveerd is en omgebouwd tot een unieke, industriële evenementenlocatie!

No Photo Available

Steenblockhoeve

Schrijf review 19.4 km

Evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven)

Op zoek naar een evenementenlocatie in Kessel-Lo (Leuven)? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je razendsnel alle evenementenlocaties in Kessel-Lo (Leuven) (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Kessel-Lo (Leuven)

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Kessel-Lo (Leuven). Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Kessel-Lo (Leuven). Voor 'evenementenlocatie Kessel-Lo (Leuven)' hebben we momenteel 16 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Kessel-Lo (Leuven), Feestzalen in Kessel-Lo (Leuven), Trouwlocaties in Kessel-Lo (Leuven), Vergaderzalen in Kessel-Lo (Leuven)

Filters

Sorteer op afstand

Rond Kessel-Lo (Leuven)

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties