header

Congreslocatie in Langemark-Poelkapelle

De mooiste congreslocatie in Langemark-Poelkapelle vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Langemark-Poelkapelle!

Congreslocatie in Langemark-Poelkapelle

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review 21.9 km

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review 24.3 km
AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review 30 km
Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review 31.7 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review 31.8 km

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Vayamundo

Vayamundo

Schrijf review 32 km
Kinepolis Oostende

Kinepolis Oostende

Schrijf review 33.1 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'de koningin der badsteden' Oostende, ideaal gelegen en makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer? Verken dan hier alle pluspunten van Kinepolis Oostende.

Thermae Palace Hotel

Thermae Palace Hotel

Schrijf review 33.5 km
Hotel Royal Astrid

Hotel Royal Astrid

Schrijf review 33.5 km
Bluebridge - Ostend Science Park nv

Bluebridge - Ostend Science Park nv

4 reviews 33.6 km

No Photo Available

De Grote Post

Schrijf review 34 km
Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Schrijf review 34.2 km

Business en entertainment met zicht op zee.

Kinepolis Brugge

Kinepolis Brugge

Schrijf review 36.8 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Brugge, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Ontdek dan hier wat Kinepolis Brugge in petto heeft voor jouw evenement.

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Schrijf review 37.1 km

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys ligt precies in het midden van de kust, in Bredene, op 100 meter van zee, fijnzandstranden en ongerepte duinen.

Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge

Schrijf review 39.6 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Langemark-Poelkapelle'.
  • Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Vlotte en efficiënte organisatorische aanpak gegarandeerd in Bluebridge.

    Op 9-10 maart 2020 organiseerde het China Platform van de UGent een Bilateral Workshop i.s.m. National Sun Yat-sen University, één van partnerinstellingen van de UGent in Taiwan. Eén van de workshops – de workshop on Marine Engineering and Technology - vond plaats in Bluebridge. Deze locatie is heel geschikt voor het organiseren van workshops en ontvangsten van (buitenlandse) delegaties: de medewerkers zorgden voor een warm onthaal en een zeer efficiënte organisatie, er is meer dan voldoende ruimte om te parkeren, de conferentieruimtes zijn goed uitgerust en de catering verliep heel vlot. Kortom Bluebridge is zeker een aanrader voor het organiseren van evenementen.

    Inge Mangelschots - Ghent University - 20/04/2020

  • Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Zeer goede locatie en uitstekende ondersteuning van de staff

    Verschillende keren hebben we hier events georganiseerd, zowel voor kleinere groepen als voor grotere (een honderdvijftigtal mensen). Telkens kregen we uitstekende ondersteuning van de staff, zowel vooraf als tijdens het event. Ze denken graag mee en gaven vrijblijvende suggesties ter verbetering van ons event. Zeer handig is ook de ervaring met lokale catering, waardoor we hiervoor ook een oplossing op maat én met kwaliteit konden vinden. We keren zeker én tevreden terug!

    Peter Troch - Universiteit Gent, vakgroep Civiele Techniek - 03/02/2020

  • Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Warm onthaal met vlotte parkeer faciliteiten

    Met een gerust hart kunnen we telkens onze grotere meetings in Greenbridge organiseren: zeer verzorgde catering/koffie tafel, ruime zalen, perfecte akoestiek, goede click-share projectie mogelijkheden, vlotte parkeermogelijkheden met elektrische laadpalen en een heel vriendelijk onthaal aan de balie bij aankomst van de bezoekers.
    Dus een perfecte plaats om meetings te hebben en in voorbereiding ervan 100% op de inhoud te kunnen focussen.

    Els Ghyselen - POM West-Vlaanderen - 09/01/2020

  • Bluebridge - Ostend Science Park nv

    Bluebridge - Ostend Science Park nv

    uitstekende organisatie module internationale offshore wind energie MBA

    GreenBridge was de ideale locatie voor de organisatie van een module betreffende een internationale offshore wind energie MBA.
    De praktische organisatie, de ontvangst, de catering, … was prima geregeld alsook waren alle materiële benodigdheden voorhanden. Alle deelnemers waren unaniem positief over de organisatie gedurende de verschillende dagen die zij doorbrachten binnen GreenBridge. Tevens was GreenBridge de geschikte locatie gelet op de context van hernieuwbare energie.

    katrien criel - POM West-Vlaanderen - 08/01/2020

Congreslocatie in Langemark-Poelkapelle

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Langemark-Poelkapelle? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle congreslocatie in Langemark-Poelkapelle (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Langemark-Poelkapelle

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Langemark-Poelkapelle. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Langemark-Poelkapelle. Voor 'congreslocatie Langemark-Poelkapelle' hebben we momenteel 15 mogelijkheden.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie West-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Langemark-Poelkapelle, Feestzalen in Langemark-Poelkapelle, Trouwlocaties in Langemark-Poelkapelle, Vergaderzalen in Langemark-Poelkapelle

Filters

Sorteer op afstand

Rond Langemark-Poelkapelle

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties