LUX Group

LUX Group

  • Kruibekestraat 58, 9150 Kruibeke, België

LUX group biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé en publieke evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur en deskundige en veelzijdige medewerkers streven wij naar maatwerk welke ogen en oren opent met beeld, licht en geluid.


Wij streven naar perfectie voor u als klant en denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Wij hebben de ervaring en de capaciteit met evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers op het gebied van congressen, bedrijfsevenementen, productpresentaties, modeshows, theater, bands, dance-events, clubs, discotheken en in en outdoorfestivals. 


Wij verzorgen graag uw evenement tot in de puntjes, maar hebben nog een doel voor ogen ; investeren in blijvende relaties. Door goede service, betrouwbaarheid, kwaliteit en een interessante prijsstelling streven wij naar een langdurige samenwerking met onze relaties. 


LUX group

Professionele audiovisuele ondersteuning tijdens jouw event

#youreventourdesire #blowyourmind


Geef jouw bezoekers een unieke en glasheldere kijkervaring met onze led schermen op maat.

LUX Group
LUX Digital Signage. Nu moeten we beter communiceren en elkaar helpen!
24 April 2020

Door de Corona tijden hebben heel veel bedrijven het zwaar, niet enkel onze sector maar ook de horeca, winkels, industriële bedrijven. Om een nieuwe start te maken gaan heel veel bedrijven adverteren, maar wat is de juiste manier van adverteren? De events starten binnenkort langzaam terug op, de feestjes, de foodtrucks, de beurshallen,... langzaam gaan ze wakker worden en met aangepaste maatregelen zullen we de toekomst ingaan. Wat Corona heeft gedaan en doet zullen we nooit vergeten en we zullen anders naar de toekomst kijken.


In tijden van dit, moeten we samen werken en samen sterk staan. LUX group heeft samen ...

Lees meer

Like Comment
Kevin V.
Leader |

Keep up the good work!

Like | Reply

Reviews over LUX Group

Er zijn (nog) geen reviews over LUX Group. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken LUX Group

Audiovisueel materiaal

plasma/lcd schermen 

projectoren 

led wall 

LUX Group
LUX group verdeler van ROBE lighting
07 April 2020

Buiten dat we Robe in ons eigen rental gamma hebben, zijn wij nu ook de trotse verdeler van het merk.


Buiten Robe verdelen wij ook: Chauvet, Prolyte, Chamsys, Digico, Yamaha, Shure, Magic FX, etc ...


Daarnaast hebben wij een eigen afdeling die al uw kabels volledig op maat en wens maken zoals u het wilt.


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Like Comment
LUX Group
LUX group, verdeelt nu ook MAGIC FX.
03 April 2020

Niet enkel verhuur maar ook verkoop is een belangrijk deel van LUX group.

Van kabels tot volledige vernieuwing van theatersets, discotheken, maar ook alles voor de AV bedrijven.


Al onze kabels kunnen op maat gemaakt worden naar vraag van de klant. Daarnaast hebben wij ook een eigen hersteldienst voor al de producten.


Nu is het hele gamma van MAGIC FX ook bij ons verkrijgbaar. Zoek je een leuk effect, wil je jou effecten uitbreiden, wil je iets speciaals, vraag vrijblijvend jou offerte aan.


#blowyourmind #youreventourdesire #luxgroupavleverancier

Like Comment
LUX Group
LUX Group blow your mind!
29 March 2020

#blowyourmind dat is wat we bij LUX group nu doen. Ons verhuur assortiment word enorm uit gebreid met Magic FX producten. zodat we uw event nog specialer, unieker kunnen maken maar vooral dat we jullie klanten nog een betere en leukere ervaring kunnen geven.


Van bedrijfsevent tot festival, theater tot musical, een sprookjes huwelijk, alles is mogelijk.


LUX Group Your event Our desire

Like Comment
LUX Group
Vernieuwing
17 March 2020

Ondanks de moeilijke tijd nu met het corona virus dat ons allemaal treft, is er ook soms nog super leuk nieuws, wegens uitbreidingen heten we voortaan‼️‼️ Lux Group‼️‼️. Het logo alsook de website is in een nieuw pakje gestoken en dat dankzij yondr waar we uiteraard super trots op zijn 😊

Ben je opzoek naar licht, geluid, ledscherm en zoveel meer voor jou party, evenement, beurs,....in hopelijk de nabije toekomst. Neem dan alvast een kijkje op onze nieuwe website en vraag je offerte aan😊

#togetheragainstcorona #positivethinking #rebranded #luxgroup #youreventourdesire #bignews

www.lux-group.be

Like Comment
LUX Group
Together strong
16 March 2020

Onder het motto 'together strong' willen we graag onze collega's en klanten een hart onder de riem steken. Iedereen draagt bij door de gevolgen van het corona virus en we kunnen niet anders dan de maatregels opvolgen, dit gaat heel wat gevolgen hebben voor onze sector, daarom willen wij als LUX jullie erop wijzen dat we naar onze klanten en partners toe geen schadevergoedingen gaan eisen en facturen uitblijven tot nader orde. Ook blijven we positief en hopen we dat we snel de strijdt met het corona virus kunnen winnen en dat er binnenkort alsnog evenementen kunnen plaatsen vinden, wij hopen op ...

Lees meer

Like Comment
LUX Group
LIVE EVENTS
15 March 2020

Uw evenement is uniek en u wilt uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Of het nu gaat om een festival met een live band, een dance feest of een opera uitvoering. Wij hebben de kennis en ervaring en capaciteit voor enkele tientallen tot duizende bezoekers in huis om uw evenement technisch tot een succes te maken.


Wij verzorgen graag uw event tot in de puntjes maar hebben nog een doel voor ogen, investeren in blijvende relaties. Door goede service, betrouwbaarheid, kwaliteit en een interessante prijsstelling streven wij naar een langdurige samenwerking met onze relaties. Zo weet u ook in de toekomst ...

Lees meer

Like Comment