Ieders Plak

Ieders Plak

  • Sportlaan 9, 8881 EP West-Terschelling, Nederland


Ieders Plak; plek voor iedereen

Plek voor inspiratie voor lichaam, geest en ziel. Sport of ontspanning. Zakelijk of persoonlijk ontwikkelen. Alleen of in teamverband. Actief of rustig. Het kan allemaal. Want je zelf breed ontwikkelen draagt bij aan een succesvoller, gezonder, fijner en gelukkiger leven. Ieders Plak is een fysieke plek waar alle ruimtes zijn ingericht op inspiratie, ontwikkeling en ontmoeting.


Wat is een ’plak’?

Een plak is een laaggelegen natte duinvallei. Een plek voor schuilen, rusten, ontspannen. Zo zien wij Ieders Plak ook. Een beschutte plek waar je je kunt bezinnen, laten voeden, opladen, je grenzen kunt verleggen. Voor iedereen. Individueel of samen. Je (her-)ontdekt je fonkeling, schittering, je ‘spark’. Van hieruit geef je glans aan jezelf en de wereld.


Programmering en activiteiten

Onze programmering en activiteiten zijn breed waardoor ieder op zijn of haar eigen manier zijn ‘spark’ vindt. Ieders Plak is een plek waar je flexibel en uitdagend kunt sporten met ervaren instructeurs. En je kunt ontspannen. Ook je geest laven aan de nieuwste inzichten op leiderschapsgebied, de nieuwe economie en complexe maatschappelijke dynamiek. Een plek waar je van alles kunt ontdekken op het gebied van een gezonde leefstijl: voeding, beweging en balans van lichaam en geest.


Ontmoeten, werken en ervaren

Wij werken samen met inspirerende mensen binnen en buiten Ieders Plak. Bij ons staat naast inspiratie ook ontmoeting centraal. Dit zie je terug in de combinatie van een lounge café, sporten en werken. Een plek waar zelfstandige professionals van het eiland een ontmoetings- en werkplek vinden: co-working. En een plek waar we zakelijk Nederland verwelkomen voor leiderschapsprogramma’s op locatie waarin mensen zichzelf (ont-)moeten. Daarnaast is Ieders Plak een erkend leerbedrijf sinds december 2015 en kunnen we ook stagiaires begeleiden.


Basis op Terschelling. Verbonden met de wereld

Ieders Plak is zich bewust van haar omgeving: onze letterlijke, natuurlijke omgeving, ons lokale netwerk, het eiland. Onze omgeving is uniek, een van onze inspiratiebronnen en vervlechten we op allerlei manieren in ons aanbod. Wil jij ervaren wat Ieders Plak voor jou kan betekenen? Neem contact op met ons.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Ieders Plak

Er zijn (nog) geen reviews over Ieders Plak. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Ieders Plak

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 200 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

Omgeving

groen (bos, ...) 

stad (centrum) 

kust 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie