DE SMAAKMAKER VOOR JOUW EVENT

Events zijn bijzonder. Omdat het mensen raakt en in beweging brengt. Een inspirerend bedrijfsevent, jaarlijks personeelsfeest, een (inter)nationaal sportevenement, een festival van 50.000 bezoekers, een spetterende bruiloft of gewoon een privé feestje. Coco Events is die smaakmaker voor jouw event! Een specialist met ruime ervaring in de evenementenbranche. Een handvat die elk soort facet van een evenement of festival begrijpt. Zowel op interim basis bij organisatiebureaus als freelance eventmanager. B2B als B2C. Ik neem graag de moeite om te laten zien wat Coco Events ook voor jou kan betekenen. Van bijzonder concept, naar communicatie tot volledige coördinatie.  

 

Organiseren zit namelijk in mijn DNA. Ik coördineer allerlei evenementen van A tot Z, tot in de puntjes. Ik neem graag de zorgen uit handen. Ik verbind, communiceer en vertel het verhaal. En geef elk event een onvergetelijke totaalbeleving. Met energie, enthousiasme en creativiteit. Altijd inspirerend. Altijd iets bijzonders, dat mensen bijblijft. En alleen tevreden, als jij dat ook bent.

Nieuwsgierig naar wat Coco Events voor jouw event kan betekenen? Neem contact op.IEDER CONCEPT BEGINT MET EEN GOED GESPREK AAN TAFEL


Natuurlijk ken ik jouw bedrijf (nog) niet zo goed. Bij de kick-off achterhaal ik waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Wat voor een cultuur heeft jouw bedrijf? Welke merkwaarden? Ik wil jouw merk tot in de core leren kennen. En daarvoor heb ik alleen een goede briefing nodig. Des te beter het concept. Daarvoor denk ik waar nodig buiten de gebaande paden, met lef. Maar altijd met gezond verstand en creativiteit. Van ‘scratch on’, maar ook vanuit bestaande kaders. Ik breng de waarom in kaart. De doelstelling is dé start van de organisatie van ieder evenement.


Na de kennismaking vertaal ik dit naar een event. Een creatief conceptdie perfect aansluit bij jouw doelstelling, doelgroep, budget en het gewenste resultaat. Dit houd ik namelijk scherp in het vizier. Ik houd ervan om over grenzen te gaan. Om het onderste uit de kan te halen. Hoe groter de uitdaging, des te leuker ik het vind. Tenslotte presenteer ik het concept. Natuurlijk vertaal ik het concept graag door naar een daadwerkelijke productie. Om jouw merk nog sterker te maken. Ik sta klaar om jou te inspireren. Stapsgewijs, van analyse naar visualisatie


COMMUNICATIE VOOR JOUW EVENT MAAKT HET VERSCHIL

Hoe breng je jouw event effectief onder de aandacht? Welke middelen zet je in om een specifiek product, een speciale dag, een innovatieve dienst of een weergaloze actie aan de man te brengen? Maar heb je geen kennis over hoe, wat en wanneer? Coco is er voor jouw event. Een event is vaak één van de ijkpunten van het jaar. Daar hoort een vertaalslag bij. Communicatie voor jouw event maakt het verschil. Goede input is goede output. En die bepaal ik graag samen met jou. Ik inspireer graag mensen voor, tijdens en na jouw event. 


Events brengen mensen in beweging. Maar we leven nu ook in een tijdperk van een enorme overkill van informatie. Daarom is een mix van strategie en creativiteit hard nodig om jouw doelgroep in beweging te zetten, te enthousiasmeren en te overtuigen. Met een sterk event verander je jouw concept in een eigen identiteit. Direct tastbaar en voelbaar voor alle betrokkenen. Ik zorg voor herkenning. Voor de gewenste associaties en emoties. Maar vuur niet direct alles tegelijk af. In een oceaan van informatie raakt de bezoeker de weg kwijt. Het gaat om de highlights. Die ik liever niet bedenk in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Een levend document creëren. Een campagne, een knallend feest, maar ook soms iets totaal anders. Dit maakt mijn werk nu juist zo ongelofelijk leuk. 


Na de eerst verkenning en een aantal brainstormsessies ben ik in staat te bepalen welke communicatie benodigd is om jouw event goed te kunnen laten functioneren en enthousiasmeren. Uiteenlopend van concepting, visualisatie, event- en webdesign, content creatie, social media, campagnes tot overige branding-items. Was het een aantal jaar geleden nog vooral een hashtag vaststellen, live reporten en Facebook inzetten. Nu gaan we steeds meer naar een complete ervaring toe. En ik denk graag mee over de wisselwerking tussen al deze verschillende elementen om fantastische belevenissen te kunnen creëren. En.. het stopt niet als de muziek uitgaat. Een give away, bedank e-mail, YouTube-playlist of een foto- en/of videoreportage. Een mooie manier om iets blijvends te creëren. 


EEN EVENT COÖRDINEREN TOT IN DE PUNTJES, EEN ECHTE EVENT MANAGER WEET HIER RAAD MEE

Het organiseren van een event is vaak hectisch. Een keiharde deadline, er moet ontzettend veel geregeld worden, iedereen wil iets van elkaar en onverwachte gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben. Het is prima om mensen uit eigen bedrijf in te schakelen voor de organisatie van een evenement. Let wel op, tijdgebrek is een veel gehoorde klacht. Wij kunnen dat probleem voor jou oplossen. En een mooie bijkomstigheid, je maakt meteen gebruik van mijn creativiteit en knowhow. Met een transparante en kosten efficiënte werkwijze. En een always-on mentaliteit. 


In overleg met jou zorg ik ervoor dat jouw event tot in de puntjes verzorgd is. Van A tot Z. Een avontuurlijke teambuilding, inspirerend bedrijfsevent, jaarlijkse personeelsfeest, een festival van 50.000 bezoekers, een spetterend trouwfeest of gewoon een privé feestje. Een echte organisator weet hier raad mee. 


Denk daarbij aan een eventlocatie, welke voor een groot deel de uitstraling en sfeer bepaalt. Of een (beperkt) budget. Ook een partycateraar kies je niet lukraak, want ook op events gaat liefde door de maag. Entertainment, stijlvolle achtergrondmuziek, decoratie, eyecatchers, draaiboek, techniek, productie, inschakelen van leveranciers en ga zo maar door. Het gaat om de totale sfeerbeleving. Een zoektocht voor jou, voor mij dagelijkse kost. Ik neem graag deze gehele organisatie voor mijn rekening van concepting tot het eindtraject. En als je wilt ben ik ook op de dag zelf aanwezig om het geheel te coördineren. Dat is een perfect georganiseerd event. En doe ik dit helemaal alleen? Nee, ik heb een rijk netwerk aan specialisten om me heen verzameld. 


OVER COCO

Jori Verwegen, rond de dertig, geboren en getogen met een zachte G. Culinaire enthousiasteling met een passie voor reizenmuziek en events. Zowel in vrije tijd als in werk. Het persoonlijk karakter verweven in de kernwaarden van Coco: open minded, efficiënt, flexibel, stressbestendig, zelfstandig, ondernemend, georganiseerd en ambitieus. En een tikkeltje eigenwijs.


Door het aanpakkers-gen uitgegroeid tot een coördinator in hart en nieren, met een achtergrond als Communicatie-, Project- en Human Resource Manager. Ervaring en kennis opgedaan door veel meters te maken met allerlei soorten evenementen. Maar ook marketingcommunicatie, bekroond met een bachelor diploma Communicatie Management met specificatie Branding. Mede door het bewandelde pad van verkoop naar supervisor tot aan Projectmanager Events alle mogelijke facetten geraakt om te weten wat de evenementenbranche inhoudt en wat er verwacht wordt. Events boeien, omdat het mensen raakt en in beweging brengt. Net als ik, een bevlogen organisator die nooit stil staat. 


'N BAKJE KOFFIE?

Bekijk mijn succesverhalen op mijn website en neem contact op.
Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Coco Events

Er zijn (nog) geen reviews over Coco Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Eventsure

Eventsure

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

Showtime! Entertainment Services

Showtime! Entertainment Services

SHOWTIME! Entertainment Services is a live event and production company. Conveniently based at the very heart of Europe in Belgium, we offer a full production services package backed up by decades of event know-how and experience.

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

WeTicket

WeTicket

Trek meer bezoekers en laat kosten dalen met de ticket oplossing van WeTicket.

Kenmerken Coco Events

Type freelancer

Eventmanager 

Activiteiten Coco Events

Activiteitsregio's:
Friesland | Gelderland | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zuid-Holland | Netherlands
Activiteiten:
Freelancers voor evenementen
Trefwoorden:
evenementen | eventmanager | freelance eventmanager | organisator | organisatie | communicatie | festivals | marketing | coordinatie | zzp | projectmanager | projectleider | ontzorgen | verbinden | freelance eventmanager uden