The House To Be

The House To Be

  • Z.1. Researchpark 210, 1731 zellik, België

Start and end your working day full of energy.


The House To Be is the Place to be! Wij bieden je de context en het thuisgevoel aan om je evenement waar te maken. Onze unieke locatie in Zellik is een centraal punt dat voor iedereen bereikbaar is. De zinnenprikkelende inrichting en het unieke kleurenspel van de ruimtes nodigen uit tot het nieuwe werken: 'Ontspannen en toch productief'. Voel je goed in je vel en je job. Richt je werk en leven zinvol in. Dit is een hele uitdaging voor individu en organisatie.


In de voorbije jaren hebben wij al talrijke evenementen mogen organiseren, zoals productlanceringen, bedrijfsfeesten, seminaries, trainingen, teamcooking, enz.

Wij passen ons aan aan uw ideeën en wensen. Het creatieve brein kan zich bij ons volledig uiten en zijn dromen waarmaken.


Onze in house catering ploeg zorgt voor verse huisgemaakte gerechten. Dit kan variëren van broodjes, BBQ naar driegangenmenu's.

Wij zorgen ook voor aperitieven, Champagne, huisgemaakte limonade,...


Bij mooi weer kan je steeds gebruik maken van onze mooie tuin.


Wij bieden u iets unieks aan in een huiselijke maar moderne sfeer. 10 ruimtes, elk een eigen filosofie en gevoel.

Kom even langs voor een rondleiding of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Wij verheugen ons alleszins op uw bezoek!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

6 reviews over The House To Be - 9.5/10

Natacha Ciezkowski
New|Trucs de Luxe|

Hele fijne sfeer en gevoel van ontzorging!

Ik heb nu al een heel aantal keer training gegeven in THTB, en telkens was het een prettige ervaring. Veel licht, aan alle details gedacht, echt een hele fijne omgeving om mijn job en passie uit te voeren. De lunch is werkelijk heerlijk, elke keer opnieuw, het is echt uitkijken naar dat moment van de dag. Er is nu vlakbij ook een mooi park aangelegd, zodat je tijdens de lunchpauze de benen kan strekken - er is ook een tuin aan THTB, die is fijn om een frisse neus te halen. THTB is geschikt voor hele kleine en grotere groepen, dus wel handig dat de zalen kunnen aangepast worden aan wat je die dag nodig hebt. Mooie extra is dat ik al twee keer heb ervaren hoe het team van THTB meedenkt bij een onvoorziene omstandigheid of een probleem. Zo kon ik bezig blijven met de deelnemers en inhoud van mijn training. Opluchting dus. Minpuntjes heb ik eigenlijk nog niet ervaren voorlopig. Mij blijft vooral de fijne sfeer van deze plek hangen, een sfeer van positiviteit, groei, ontdekking ... zeker mijn ding!

Like0 likes
Nicole Wellens
New|Harpo-Speakers Society|

Top combi als business locatie

Huiselijk en toch business like. Open en vriendelijke omgeving in tegenstelling tot de vaak wat steriele deocrs van traditionele hotelzaaltjes. Veel licht en groen (in een ecologische parkzone) en toch vlak bij de Brusselse ring. Makkelijk te bereiken en vlot parkeren. Lekkere verse keuken en zelfs fitnessmogelijkheden. Ruimte voor mensen :-)
Echt de ideale stimulerende omgeving voor een workshop, opleidingstraject, vergadering, co-working of zelfs een fijn feestje.

Like0 likes
Sylvie Bracqué
New|

House to Be

In de house aankomen geeft een gevoel van thuiskomen. De stijl, de kleuren en de verschillende zalen maken dat je een training kan geven op een professionele manier. Alle toebehoren is er dus dat een zorg minder. Daarnaast vind ik de lunch er top, gezond en afwissend. De chef zorgt dat we ook op dat gebied verwend worden. Kortom ik kom er zeer graag.

Like0 likes
Leen Lambrechts-Noël
New|Coaching 4 Coaches bvba|

Thuisgevoel bij The House To Be

In The House To Be voel je je onmiddellijk thuis. De insteek is business, echter zonder stijfheid. De inrichting is gezellig, stijlvol en comfortabel. Mijn ervaring met opleidingen en coachings die ik daar geef, is dat de mensen van The House To Be, echt gevoelig zijn voor je wensen. Waar mogelijk komen ze tegemoet aan je voorkeuren van zalen of opstelling.
Het eten is van outstanding kwaliteit. De kok toverde elke dag zuivere en lekkere gerechten, waarbij zowel vegetariërs en anderen aan hun trekken komen. Goed voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden dus.

Like0 likes
Kathleen Bosman
New|BOSMAN GCV|

The House to Be: to meet & to eat

The House To Be is een hele prettige plek om workshops en team meetings te organiseren. Het business center is heel goed bereikbaar in het Researchpark van Zellik en tegelijkertijd is het er heel rustig en toch vlakbij de Ring (afrit Zellik). Je voelt je er heel welkom en de atmosfeer die er heerst is “business casual”. Het eten is er lekker en gezond en de sfeer is ongedwongen, vriendelijk en tegelijkertijd heel professioneel. Ik heb er al veel workshops gegeven en kom er elke keer weer graag. The House To Be helpt me om me te focussen en geeft me tegelijkertijd een gevoel van ontspanning. Heel fijn.

Like0 likes
Natacha Ciezkowski
New|My Couch|

Toffe zalen en zalige huisgemaakte keuken

Ik kom geregeld in The house To Be en elke keer weer voel ik me er welkom en thuis. Alles is aanwezig op je er prettig te voelen. Extra troef is ook de in house fitness en wellness-faciliteiten, handig als je geen zin hebt om in de klassieke avondfiles te gaan staan ... Ik organiseerde al een training in The House To Be, en doe er sinds kort ook mijn meetings en coachings - zowel strak business als meer informeel (dat kan vb in de lounge of aan de bar. Een echte aanrader, en fijn gelegen in de groene rand van Brussel. Ik hoor dat er nu tegenover The House To Be ook een nieuw park wordt aangelegd, dus een frisse neus halen kan binnenkort niet enkel in de tuin, ook in een mooi park.

Like0 likes

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken The House To Be

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 150 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie