Wist u dat Podiumverhuur Haaglanden, met meer dan 250 podiumdelen, het grootste assortiment aan podiumdelen uit de regio heeft?

 

Niet alleen standaard delen van 1 meter bij 2 meter, maar ook ronde en driehoekige podiumdelen. Als enige in Nederland hebben wij zelfs unieke driehoekdelen en podiumdelen van 50cm x 50cm, waardoor wij een podium tot op 50cm nauwkeurig kunnen bouwen.Onze podia kunnen gebruikt worden op alle mogelijke locaties. Door een unieke coating zijn onze podia zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

Door gebruik te maken van onze verstelbare poten kan dit zelfs op schuine en ongelijke vloeren.

 

Prolyte

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit podiumdelen. Onze podiumdelen zijn van het merk Stage DEX. Stage DEX is een product van Prolyte. Prolyte is het grootste en meest het innovatieve merk ter wereld op het gebied van trussen, takels, barriers en natuurlijk podiumdelen. Prolyte maakt de sterkste en meest veelzijdige podiumdelen en accessoires van de hele markt.

 

Wij verhuren podiumdelen met een Top Line topping. Dit wil zeggen dat alle podiumdelen ook uitstekend buiten te gebruiken zijn zonder dat ze glad worden bij regen.

 

Werkwijze

Wanneer u uw plannen bij ons neerlegt zorgen wij desgewenst voor een goede tekening incl. de toegestane belastbaarheid. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u volledig verzekerd bij eventuele calamiteiten. De op- en afbouw van het podium plannen we in goed overleg met u en de locatie.

 

Wij leveren het podium niet alleen af maar bouwen het ook nog eens voor u op. Zo weet u zeker dat het podium goed, veilig en snel opgebouwd wordt. Al onze podiumbouwers zijn op de hoogte van de regels die gelden voor een veilig podium.

Een van de grootste voordelen onze podiumdelen is dat ze snel en makkelijk op te bouwen zijn zonder het gebruik van gereedschap. Hierdoor is er ook minimum aan geluidsoverlast.

 

Unieke oplossingen

Met enige regelmaat komen we locaties tegen waar een standaard podium gewoon niet voldoende is, wij denken dan graag met u mee voor een oplossing op maat. Oplossingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit podiumdelen die speciaal voor u maat worden gemaakt, of we kunnen uw podium met trussen verhogen zodat men zowel op het podium als onder het podium kan optreden of zelfs een compleet orkest onder het podium kwijt kan.

 

Certificaten

De Stage Dex worden volgens de strengste normen gekeurd. Bovendien hebben ze allemaal een TUV certificaat en voldoen hiermee aan alle eisen van gemeentes in Nederland, maar ook alle landen in Europa.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Podiumverhuur Haaglanden bv

Er zijn (nog) geen reviews over Podiumverhuur Haaglanden bv. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Op zoek naar een pro-actieve, betrokken partner die Audiovisuele Services verkoopt maar 'peace-of-mind' levert? Aangenaam! Samen brengen we de inspirerende interacties met uw doelgroep naar het volgende level!

The Fungroup bv

The Fungroup bv

Spanning, sensatie, glitter & glamour, een wereld vol fun. Voor extreme en speciale attracties op maat zit je bij The Fungroup helemaal goed! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties.

Rent-a-stage

Rent-a-stage

Van concertpodia, VIP-bussen en mobiele VIP cafés tot presentatieruimte op elke locatie. Voor leuke locaties zonder accomodatie.

Stage Solutions bv

Stage Solutions bv

Wij voorzien voor u een podium op maat ideaal om uw acts, presentaties, shows kracht bij te zetten... met trappen of traploos (bv.voor rolstoelgebruikers)

Activiteiten Podiumverhuur Haaglanden bv

Activiteitsregio's:
Flevoland | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zuid-Holland | Netherlands
Activiteiten:
Verhuur podium en tribune
Trefwoorden:
podium huren | podium verhuur | podia | podium | prolyte | podiumdelen