Memory Lane

Memory Lane

  • Amerikalei 148 bus 7, 2000 Antwerpen, België

Memory Lane is de kant-en-klare hospitality oplossing voor jouw evenement. Aan de hand van onbreekbare tradities, vergeten recepten in een nieuw jasje en tijdloze muziek voeren we je terug in de tijd. Van het aanleveren van het gepaste decor tot het (co)creëren van jouw volledige evenement.

 

Memor Lane rolt het nostalgisch platform van jouw keuze uit en dekt de tafel; jij brengt familie, vrienden, collega’s of klanten rond de tafel om samen nieuwe herinneringen te creëren die heerlijk kunnen nazinderen.

 

AAN DE SLAG

 

Van de sleutel op de deur...

We bieden een kant-en-klare oplossing wanneer je op zoek bent naar een pop-up restaurant of bar op de plek waar jij het wil. In minder dan 48 uur bouwen we het restaurant van jouw keuze. We prikken een datum voor de op- en afbouw van de structuur en laten alles piekfijn achter na ons vertrek.

 

…tot de kers op de taart.

Maar we kunnen uiteraard ook veel verder gaan als je dat wenst. Eén van onze projectmanagers werkt samen met jou of met je eventpartner een voorstel uit. Samen creëren we iets tastbaars en unieks om sterke herinneringen na te laten.

Een onvergetelijke maaltijd, aangrijpend live entertainment, subtiele merk-integratie en nog zo veel meer ... Samen schrijven we het verhaal dat jij wil vertellen.

 

 

Ontdek hier alvast 2 van onze concepten

 

The Meat District – A cut above

Dit vleesrestaurant is vernoemd naar het Meatpacking district een van de meest beruchte stadswijken in New York, ontstaan in 1884. Tot op vandaag is het een van de hipste stadswijken van Manhattan met talloze restaurants & hotspots. We serveren je een selectie van authentieke vleesgerechten: de beste stukken, recht van bij de slager, op onze grill, geserveerd op jouw bord. Een streepje bluesmuziek mag niet ontbreken.

 

Le Cousteau

Ons visrestaurant is draagt trots de naam van Jacques-Yves Cousteau of Jacques Cousteau in het kort. In dit visrestaurant, quasi volledig opgetrokken uit hout, word je uitgenodigd om met een glas champagne te genieten van de beste bisque, verse vis en de lekkerste schaaldieren. Laat je verwennen met een reeks Franse klassiekers! Met een beetje verbeelding ruik je de zee in de verte.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Memory Lane

Er zijn (nog) geen reviews over Memory Lane. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Memory Lane

Wifi
 
Aantal personen

50 - 180 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

kust 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

Faciliteiten
 

Activiteiten Memory Lane