Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer

  • Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen, Nederland
  • vergunning (09/02/2017)

WELKOM IN EEN O ASE VAN R UST

Verrassend - dat is een woord dat in Expo Haarlemmermeer vaak valt. Deze exclusieve beurs- en evenementenlocatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport heeft dan ook veel verrassends voor de bezoeker in petto: de onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad, de opvallende architectuur waardoor het gebouw zo perfect samenvalt met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied, de lichtinval die aan elk evenement iets bijzonders toevoegt en natuurlijk de binnenruimtes die door hun glazen wanden bijna ongemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte.

 

Multifunctioneel groen middenin de Randstad

Expo Haarlemmermeer kan met recht als een multifunctionele locatie worden bestempeld: er zijn verschillende hallen, er is een auditorium en de ruimtes zijn eenvoudig te koppelen en net zo makkelijk in kleinere ruimtes te verdelen. Maar wat van Expo Haarlemmermeer écht iets bijzonders maakt, is het parkachtige buitenterrein: evenementen met een buitenprogramma komen in deze natuurlijke oase uitstekend tot hun recht. Het verrassend groene karakter van de locatie kent overigens nog een noemenswaardig aspect: op het dak van Expo Haarlemmermeer ligt maar liefst 26.000 vierkante meter zonnepanelen. Dat deze bijzondere locatie in de omgeving van Schiphol Airport ligt en vanuit heel het land goed bereikbaar is, is nog een extra voordeel. Internationale gasten van Expo Haarlemmermeer kunnen hun bezoek makkelijk combineren met een uitstapje naar Amsterdam.

 

In de lengte of breedte

Expo Haarlemmermeer beschikt over 22.000m2 hallen die zowel apart als gekoppeld kunnen worden gebruikt. Hierbinnen bepaalt de organisator de inrichting geheel naar eigen wens. Verder is er een auditorium: een beurs in één van de hallen is zodoende goed te combineren met een congres of productpresentatie. De verschillende ruimtes zijn eenvoudig aan te passen aan het evenement, dus ook de organisator met een kleinschalige bijeenkomst is bij Expo Haarlemmermeer goed op zijn plek. Het grote buitenterrein is geschikt voor verschillende doeleinden: van actief buitenprogramma tot leerzame breakoutsessies in het park.

 

Over Libéma

Expo Haarlemmermeer is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!

 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Expo Haarlemmermeer

Er zijn (nog) geen reviews over Expo Haarlemmermeer. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Expo Haarlemmermeer

Wifi

betalend 

Aantal personen

300 - 15000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten