Kitchen & Bar Vondelpark3

Kitchen & Bar Vondelpark3

  • Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam, Nederland

In het hart van Amsterdams bekendste park ligt Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet u dagelijks van ontbijt, lunch, borrel en diner in het sfeervolle restaurant of op het terras. Of u nu langskomt voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek, een salade na een rondje Vondelpark of voor een uitgebreid diner met een klant: Vondelpark3 is open en u bent welkom.

 

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Amsterdam voor een zakelijke presentatie, groots personeelsfeest, onvergetelijke borrel of een intiem diner met een groep? Dan bent u bij Vondelpark3 aan het goede adres! Het Rijksmonumentale pand in het hart van het park beschikt namelijk over passende faciliteiten voor groepen van iedere grootte.

 

Het is mogelijk om met groepen te borrelen en/of dineren in het restaurant van Vondelpark3. Naast een formeel zitgedeelte heeft het restaurant ook een informeler gedeelte met statafels en een grote bar. Afhankelijk van de benodigde faciliteiten kunnen hier groepen tot wel 120 personen dineren. Indien exclusiviteit gewenst is wordt er geen locatiehuur in rekening gebracht, dan werkt het restaurant enkel met een aantrekkelijke omzetgarantie.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich twee prachtige studio's aan weerszijden van de centrale bar. Beide zalen worden gekenmerkt door de hoge plafonds en een klassieke uitstraling, in combinatie met de oneindige multimediale mogelijkheden die VondelCS te bieden heeft. Zo is het, aan de hand van de gordijnen, mogelijk de studio’s op ieder moment van de dag volledig donker te maken. De twee zalen worden van het bordes gescheiden door de Wintertuinen, waar imposante glazen deuren in de studio’s toegang tot bieden.

 

Achter Studio B ligt de Franse Kamer, een intieme ruimte met een indrukwekkende uitstraling. Er is een directe doorgang naar het bordes en een overvloed aan daglicht. De Franse Kamer leent zich uitstekend voor bijeenkomsten voor kleinere gezelschappen, zoals diners, vergaderingen en borrels. Hiernaast is het mogelijk de deuren naar Studio B open te zetten en de Franse Kamer als extra ruimte bij de studio te betrekken.

 

Voor kleine borrels en diners heeft Vondelpark3 de Wintertuinen, twee veranda’s op de eerste verdieping die door een glazen wand van het park worden gescheiden. Events die hier georganiseerd worden hebben het voordeel dat de schoonheid van het park wel bij het event betrokken wordt, maar eventuele weersomstandigheden niet van invloed zijn. En in de zomer kunnen de glazen deuren open, om het bordes er ook bij te betrekken!

 

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met het Event Team van Vondelpark3 via +31 20 616 86 60 of stuur ons een mail.

Reviews over Kitchen & Bar Vondelpark3

Er zijn (nog) geen reviews over Kitchen & Bar Vondelpark3. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Kitchen & Bar Vondelpark3

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie