Sinds de bundeling van de activiteiten van Intergarde (Maastricht) en Nimo Security Groep (Valkenswaard) op het gebied van mobiele surveillance en evenementenbeveiliging is Fortas de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland en tevens een van de meest ervaren spelers in de beveiligingsmarkt. Fortas is een semi-landelijke beveiligingsorganisatie en richt zich voornamelijk op mobiele surveillance, permanente bewaking en evenementenbeveiliging. Wij kennen onze eigen kracht en zoeken samenwerking en partnership met medewerkers, opdrachtgevers, toeleveranciers en collega-bedrijven die dezelfde gedachte uitdragen. Fortas heeft haar hoofdkantoor in Maastricht, heeft regiokantoren in Venlo en Valkenswaard en zes strategisch geplaatste steunpunten verdeeld over Limburg, Oost-Brabant en Zuid Oost Gelderland. De combinatie van deze negen vestigingen en de meer dan 40 surveillancevoertuigen bieden de klant een uitstekende dekking. Fortas Beveiliging: Helderheid in Veiligheid! Uniek door volledige transparantie. Fortas is uniek binnen de beveiligingsbranche vanwege haar transparante dienstverlening. In tegenstelling tot veel branchegenoten hebben klanten namelijk volledige inzage in de geleverde prestaties, zoals responsetijden op noodoproepen en real-time registratie van de verrichtte werkzaamheden. Daarnaast onderscheidt Fortas zich binnen de branche door het vastleggen van afspraken in prestatiecontracten. Hierdoor is het voor beide partijen vooraf duidelijk wat er van elkaar verwacht mag worden en worden de geleverde prestaties meetbaar èn controleerbaar. Fortas Veilig Ondernemen: Het is uw bedrijfspand! Fortas is sterk in zowel permanent aanwezige als surveillerende bedrijfsbeveiliging. Of het gaat om snelle response op noodoproepen, preventieve controlerondes of openings- en sluitrondes van uw bedrijf, winkel, school of instelling. Fortas Evenementen: Het is uw feest! Bij ieder evenement is de sfeer bepalend voor het succes, of het nu gaat om een beurs, tentoonstelling, schoolfeest, bedrijfsdag of sport- of muziekevenement. Onze opgeleide gastheren en gastvrouwen voelen de sfeer van uw evenement haarfijn aan, een geslaagd feest is daarbij het resultaat.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Fortas Beveiliging

Er zijn (nog) geen reviews over Fortas Beveiliging. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Alleen Allfence kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Allfence, dat staat eindeloos.

R & T Security

R & T Security

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

Eventsure

Eventsure

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

Eventcamping

Eventcamping

EventCamping is een full service specialist op het gebied van het faciliteren en creëren van tijdelijke campings.

Activiteiten Fortas Beveiliging

Activiteitsregio's:
Gelderland | Limburg | Noord-Brabant | Netherlands
Activiteiten:
Beveiligingsagenten
Trefwoorden:
evenementenbeveiliging | limburg | beveiliging | security | beveiligers | mobiele surveillance | gelderland | noord-brabant