Cuisine catering

Cuisine catering

 • Parklaan 22, 2300 Turnhout, België

Een stijlvolle receptie, trendy netwerkmoment of sfeervolle lunch, … U kiest een formule, Cuisine Catering werkt ze uit.

 

De meest uiteenlopende events, van 5 tot 500 personen, nemen wij voor onze rekening. Klein of groot menu, buffet, walking dinner, ... 

 

Wij bieden tot in de puntjes verzorgde en seizoensgebonden gerechten aan, helemaal volgens uw smaak. Wij beperken ons niet tot het culinaire aspect, maar zorgen ook voor serviesgoed en bediening, de volledige inkleding en al uw specifieke wensen. Waar nodig doen wij beroep op professionele, betrouwbare partners.

 

Uiteraard is dit slechts een eerste kennismaking, voor elk concept werken wij een voorstel op maat uit.

3 reviews over Cuisine catering - 9.7/10

 • Afgewerkt en professioneel

  Als je met Cuisine Catering werkt, wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. Ook de bediening is zeer goed en het personeel is enorm vriendelijk en heel professioneel! Ik zou niemand anders meer willen, een echte aanrader dus!

  - The ROC ()

 • Lekker Italiaans

  Heerlijke zuiderse gerechtjes. Zeer mooi gepresenteerd, vol van smaak en dit zonder zorgen.
  Dankjewel Bram!

  - vanhout.pro ()

 • Topfeest

  Cuisine Catering heeft de gehele organisatie in handen van het eerste tot het laatste moment. Je kan bij hun terecht met al uw ideeën en ze proberen deze tot zo ver mogelijk waar te maken. Ik heb nooit problemen gehad en met elke vraag over het feest kon ik steeds terecht bij hun. Ze werkten perfect naar wat ik in gedachten had en dit werd ook volledig waargemaakt.
  Het eten was zeer lekker! De koks ter plaatse waren ook zeer vriendelijk en kunnen geweldig goed koken.
  Ik kreeg zeker en vast waar voor mijn geld!

  ()

Kenmerken Cuisine catering

Keuken
Belgisch-Frans 
Oosters 
Italiaans 
Spaans 
BBQ 
Vegetarisch 
Catering type
buffet 
walking diner 
diner 
receptie