Zamina

  • Koning Albertlaan 157 C, 9080 Lochristi, België

Zamina is een ervaren en dynamisch bureau gespecialiseerd in flexibele office support. Wij bieden de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een ervaren, meertalige en gespecialiseerde Management Assistant voor de organisatie en coördinatie van uw beursdeelname, event of office. Krista Van den Abeele is zaakvoerster van Zamina. Zij is operationeel als Freelance Management Assistant. Zij begeleidt u bij uw project en staat garant voor een perfecte uitvoering van de aan haar toevertrouwde opdrachten. Zij is een gedreven en dynamische onderneemster met meer dan 15 jaar ervaring. Zamina verzorgt de volledige of gedeeltelijke organisatie en coördinatie van uw beurzen, congressen, seminaries, congressen, meetings en andere events. De organisatie van (inter)nationale events zorgt bij heel wat bedrijven voor extra workload die niet altijd door de eigen medewerkers kan opgevangen worden. Zowel KMO's als multinationals kunnen hiervoor een beroep doen op Zamina. Onze passie voor organiseren in combinatie met onze zin voor detail en drang naar perfectie zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. U beslist zelf waar u ons wenst in te schakelen. Wij coördineren van A tot Z of bieden support in eender welk deeltraject.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Zamina

Er zijn (nog) geen reviews over Zamina. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

HD Ledshine

HD Ledshine

HD Ledshine is gespecialiseerd in hoge kwaliteit ledschermen, zowel indoor als outdoor. Van kleine in-shop schermen tot grote 220m2 led walls, ...

Oogsttafel

Oogsttafel

Een prachtig veld in Emblem ontpopt zich als eventlocatie! Sofie en Gerald ontvangen jullie bij Oogsttafel, op het veld van 2 bioboeren.

BelRoy's MAS

BelRoy's MAS

Op het Antwerpse Eilandje, tegenover het MAS, staat het historische pakhuis 'Rubens Noord'. Het is in de schitterende, gewelfde kelder van dit pakhuis dat cocktailbar BelRoy’s u en uw gasten ontvangt voor cocktails en meer.

Activiteiten Zamina

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Belgium
Activiteiten:
Evenementenbureaus
Trefwoorden:
event co