De Roeve XPO

De Roeve XPO

  • Romeinsesteenweg ingang G Brussel Expo schuinover, 1020 Brussel, België

Bent u uitbater van een eventlocatie, organisator van een bedrijfsevent of standhouder? De Roeve XPO biedt professionele beurs- en eventondersteuning op maat. Van standenbouw, trussing en nutsvoorzieningen tot aankleding, commercialisatie en online tools.

Met onze afdeling Eventbacking willen we u zoveel mogelijk ontzorgen tijdens uw beurs, congres of bedrijfsevent. Daarom voorzien we beursondersteuning en event support op technisch en praktisch vlak. De Roeve XPO staat voor u klaar, met een team van meer dan 30 experten dat een groot pakket eigen diensten aanbiedt en beschikt over een ruim netwerk van partners. Samen regelen wij alle nodige technieken en facilitaire voorzieningen voor de organisatie van uw beurs of event, van de uitlijning volgens het grondplan tot het registratiesysteem voor uw bezoekers.


Uw bedrijf en merk maximaal in de spotlights zetten? Onze afdeling Trussbox ontwerpt en plaatst truss constructies in alle vormen en maten om oppervlakten te verlichten, promotiemateriaal aan te brengen of volledige beursstanden te creëren.


Ons team van Boothbacking voorziet alle stroom- en nutsvoorzieningen die nodig zijn om uw beurs, congres of event vlot te laten verlopen. Dit omvat zowel de elektriciteitsverdeling, wateraansluitingen, verlichting als de ophangpunten. Of u nu op zoek bent naar het gepaste verlichtingsmateriaal om te huren of naar een vakman voor de installatie en aansluiting ervan, bij De Roeve XPO kiest u voor service en apparatuur op maat. De ervaring en vakmanschap van onze medewerkers is goud waard voor onze klanten. Want bij de installatie van verlichting komt veel meer kijken dan de montage van enkele lampen. Onze specialisten geven u degelijk advies op het vlak van energieverdeling en verlichting.


Ons kantoor is gevestigd op de site van Brussels Expo. Ook op Antwerp Expo, Flanders Expo en Namur Expo houden wij de vinger aan de pols en zijn we aanwezig op de site. Dicht bij de klant om efficiënt en snel aan elke vraag te kunnen voldoen. Voor beurzen en evenementen staan onze mobiele ploegen 24/7 paraat, in binnen- en buitenland.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over De Roeve XPO

Er zijn (nog) geen reviews over De Roeve XPO. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken De Roeve XPO

Type installatie

elektriciteit 

Activiteiten De Roeve XPO

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles]