Caustic Comedy Events (The Quote Show)

Caustic Comedy Events (The Quote Show)

Caustic Comedy Events (The Quote Show)
  • Prins Bernhardstraat 23, 3911 CM Rhenen, Nederland

The Caustic Comedy Cultivation Project

Boeken, scouts, programmeren en cultiveren internationaal Engels sprekende live 'Caustic' stand-up comedy. Wij leveren showproducties voor festivals, theaters, clubs, nachtclubs, grand cafés, cruiseschepen en vele andere diverse locaties. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij bieden u een op maat gemaakte comedyshow die perfect bij uw locatie of evenement past.

Tonen

Het zien van een live stand-up comedy-avond is een geweldige kans om nieuwe vrienden te maken, of om te genieten van aascomedians die hun gevatte, goed gemaakte, geavanceerde komedie uitvoeren die vaak een sociaal kritische ondertoon heeft, komedie in zijn eigen humorvorm, humor. De eerste International Stand-up Comedians verschenen midden jaren 80 in Nederland via het VK en later vanuit de VS. Dit subgenre van de podiumkunstvorm Stand-up comedy speelt een steeds grotere rol in de wereldwijde entertainmentindustrie waar het huidige zwaartepunt lijkt te liggen op het internationale (nacht-) clubcircuit.

2019

In januari zullen we opnieuw starten vanuit een nieuwe locatie midden in het culturele hart van Utrecht, Nederland, met om de maand shows, op de laatste donderdag van dezelfde maand.

Stand-up comedy, improvisatie en schrijfcursus / workshop.

Hopelijk kunnen we een eerste internationale comedycursus opzetten voor nieuwe en gevestigde comedians met een professionele comedy-coach, Logan Murray (VK).

Definitie

De podiumkunst zelf is meestal een grappige ervaring voor een live publiek waar de artiest weinig meer gebruikt dan een microfoon, komisch gesproken woord en zijn of haar (humoristische) toneelkunst om gelach uit te lokken en ons de grappige kant van het leven te laten zien. Live stand-up comedy wordt gekenmerkt door punchlines, verhaallijnen, mimiek, satire, sarcasme, observationele komedie, anekdotes en / of een reeks one-liner grappen. De eerste International Stand-up Comedians verschenen midden jaren 80 in Nederland via het VK en later vanuit de VS. Stand-upcomedy speelt een steeds grotere rol in de wereldwijde entertainmentindustrie.

Missie

In 2019 viert Caustic zijn negende evenementenseizoen, net na onze allereerste Britse minifestival-tour langs Leicester, Brighton en het Schotse Edinburgh en waar we nu op weg zijn naar ons allereerste decennium in EU / UK-comedy. Bij Caustic Comedy zullen we proberen onze belofte na te komen om seizoensgebonden optredens op te bouwen en te leveren. Ons doel is om internationale Caustic Stand-up Comedy naar een breder publiek te brengen, in samenwerking met veel verschillende organisaties, promotors en podia die hieraan bijdragen.

Over

Caustic Comedy, opgericht in mei 2011, is een onafhankelijk productiebedrijf dat exclusieve themaconcepten en live stand-up comedy showcase-evenementen promoot en produceert. We gaan aan de slag met individuele cabaretiers en collega-bureaus die eersteklas artiesten vertegenwoordigen in het veld met topnamen uit het internationale comedycircuit.

Caustic Comedy is een werkend op een onbetaalde basis, een gunstig leger van maar één, binnenkort een rechtspersoon, met de mogelijke en opmerkelijke steun van grafisch ontwerpers voor onze poster- en online ontwerpen, drukkerijen en distributiebedrijven met af en toe een lokale co-promotor. We werken ook samen met en faciliteren de interactie tussen recensenten, PR's, publicisten, redacteuren, journalisten. We werken nauw samen met theater- en festivalprogrammeurs om de productieprocessen van eersteklas stand-up comedy showproducties te garanderen.

We werken ook nauw samen met een textieldrukkerij, cameraman / editor, een geluidstechnicus en lichttechnicus als we de techniek niet zelf doen, en afhankelijk van de locatie kunnen we soms werken als onderdeel van een vast supportteam. We proberen er altijd voor te zorgen dat elk evenement een passend persbericht heeft en ook audio- en videoclips voor verdere bekendheid. En we bieden een breed PR-pakket aan via pers, (internet-) radio, tv en social media.

Wij leveren stand-up comedy producties voor festivals, theaters, clubs, nachtclubs, grand cafés, cruiseschepen en vele andere locaties. Vertel ons wat u nodig heeft en wij bieden een op maat gemaakte comedyshow die perfect bij uw locatie of evenement past.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Caustic Comedy Events (The Quote Show)

Er zijn (nog) geen reviews over Caustic Comedy Events (The Quote Show). Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

All Party Events

All Party Events

All Party Events is een jong dynamisch bedrijf die reeds zijn sporen heeft verdiend in de uitgaanssector. Reeds enkele jaren zijn wij actief als leverancier van professionele Dj's voor diverse feestzalen, cateringbedrijven en feestorganisators.

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

FDC4Art

FDC4Art

Het enige artiestenbureau in BENELUX met een totaal aanbod van sculpturen en aanverwanten. Ijs - Zand - Chocolade - Hout - Polyestrer - Cement ...

Saxit

Saxit

Exclusieve party met live sax. Saxit viert het leven en creëert magische herinneringen.

Activiteiten Caustic Comedy Events (The Quote Show)

Activiteitsregio's:
Utrecht | Netherlands
Activiteiten:
Artiestenbureaus
Trefwoorden:
artiestenburo | artiest boeken | artiestenbemiddeling | artiestenbureau | artiesten bemiddeling | artiestenbureaus | artiesten boeken | comedy | boekingen artiesten