Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

  • Kasteelstraat 67, B-2470 Retie, België

Heerlijk vergaderen in Corsendonk De Linde!

Sinds 1 september 2003 behoort Corsendonk de Linde tot de Corsendonk hotel group. Corsendonk de Linde te Retie is gelegen in de Antwerpse Kempen midden in het groen. Met haar rustige ligging is het de ideale plek om in alle rust te vergaderen en na een drukke werkdag de batterijen weer op te laden. Naast haar rustige ligging is het tevens zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit de E34 en de E313.

 

Corsendonk de Linde beschikt over 13 polyvalente zalen die uiterst geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. Door hun polyvalente  zalen is het de ideale locatie voor het organiseren van residentiele seminaries, beurzen, (bedrijfs-) recepties, culturele evenementen, feesten, enzovoort.

Vergaderarrangementen op maat, van 2 tot 1000 personen, het kan allemaal ! Dankzij ons ervaren team wordt elk evenement tot in de kleinste details verzorgd, zodat u zorgeloos kan vergaderen.

 

In totaal beschikt het centrum over 64 comfortkamers van 1 tot 5 personen. In onze gezellige bar voelt u zich onmiddelijk thuis en in ons restaurant kan u terecht voor zakelijke diners.


Om helemaal tot rust te komen en heerlijk te genieten bent u bij ons op de juiste plek!

Reviews over Corsendonk de Linde

Er zijn (nog) geen reviews over Corsendonk de Linde. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Corsendonk de Linde

Wifi
 
Aantal personen
 
Bereikbaarheid
 
Omgeving
 
Catering locatie
 
Faciliteiten