AIR

  • Amstelstraat 16, 1017 DA Amsterdam, Nederland

AIR Amsterdam - The sky is the limit

 

Op 29 april 2011 viert club AIR haar eerste verjaardag. Pas één jaar oud, maar al drie awards in de pocket. AIR mag zich met trots de International award winning club for the best soundsystem noemen, kreeg van de de PC Hooftstraat Fair de onderscheiding voor de meest stijlvolle club van Nederland en sleept in haar eerste levensjaar de Venuez best use of technology of the year award in de wacht. Deze awards zijn onder andere te danken aan het sublieme geluid. Maar ook aan het innovatieve en kleurrijke gebruik van de enorme LED wand van Philips, het volledig geautomatiseerde barsysteem, de inzet van de AIRcard (betaalkaart en lockersleutel) en het onconventionele en duurzame vacuüm doorspoelsysteem van de toiletten. Dit zijn allemaal schitterende voorbeelden van doordachte technologische toepassingen die met deze awards beloond zijn. Dit alles als onderdeel van het interieur dat ontworpen is door top designer Marcel Wanders, maakt AIR de mooiste en vooral de modernste club in hartje Amsterdam.

 

Een bedrijfsfeest, zakenborrel of diner, een presentatie of een productlancering? AIR heeft aan de zakelijke bezoeker gedacht. Met 5 bars, 2 luxueuze rookruimtes, 23 prachtige toiletten en de mogelijkheid om elke ruimte van elkaar te scheiden, is elk event letterlijk op maat te faciliteren en te realiseren. Iedere ruimte binnen AIR heeft een ander design en een andere atmosfeer. Hoewel de club een maximale capaciteit heeft van 1300 personen, is haar doel om altijd een intieme sfeer te creëren, of het nu voor 100 of voor 1300 personen is.

 

AIR is een no nonsense club. 'Kan niet' bestaat niet en alles is mogelijk. Valetparking, uitbreiding van apparatuur, een spectaculaire act, visuals op maat, het perfecte hapje? Wilt u de geur in de gehele locatie aanpassen naar een aroma van uw keuze door middel van ons aromaverrijkend systeem? Afhankelijk van uw wensen wordt er een op maat gesneden plan voor u gemaakt.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over AIR

Er zijn (nog) geen reviews over AIR. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken AIR

Wifi
 
Aantal personen
 
Bereikbaarheid
 
Omgeving
 
Catering locatie
 
Faciliteiten