Kent u Melis Events als cateraar en eventpartner?

Ons bedrijf staat vooral bekend als cateraar voor grote en kleine publieksevenementen, personeelsfeesten en fuiven. Maar we zijn meer dan dat. Melis Events is een all-roundbedrijf dat antwoord kan geven op al uw logistieke vragen bij het organiseren van uw evenement.

Daarom willen we u beter leren kennen. Graag schuiven wij met u aan tafel om het totale aanbod van Melis Events uit de doeken te doen en onze werkwijze breder toe te lichten. Laat ons samen kennis maken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een afspraak maken kan heel éénvoudig met een mail naar tom@melis-events.be. Onze project manager zal u met u contact opnemen.

 

Wist u dat Melis Events meer doet dan enkel catering? 

Publiekscatering is niet onze enige troef. Melis Events is één van de grootste tentenverhuurders in de provincie Antwerpen en is verhuurder van een groot aanbod feestmaterialen (tafels, stoelen, bestekken, heaters, koelingen, bain-marie,...). Daarnaast hebben we onze eigen springkastelen. 

Kortom: bij Melis Events kan je terecht voor een interessante total-package deal. Geen 10 onderaannemers, slechts één aanspreekpunt voor al uw logistieke uitdagingen. 

11 reviews over Melis Events bvba - 9.7/10

 • Top

  Een TOP bedrijf

  - The Alpha Events ()

 • Proclamatie

  Voor de eerstemaal samengewerkt met melis events en alles verlopen zoals gepland. In de offerte rekening gehouden met ons budget en toch mooi verzorgd binnen ons eigen thema.

  - Scholengemeenschap HAST ()

 • Antwerp Pride 2017 - Love United Festival

  Dat jaar vierden we de tiende editie van Antwerp Pride met een totaal vernieuwd concept op zatermiddag als main event na de Parade : Love United Festival.
  We ontvingen in totaal meer dan 12.000 bezoekers.
  Dirk Melis heeft met zijn team een uiterst belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van dit evenement. Niet alleen zorgde Melis events voor kwaliteitsvolle foodtrucks, ook werden er zonder enige meerkost extra tapwagens aangebracht zodat we de mensenmassa beter konden bedienen. De food was van excellente kwaliteit en kreeg bovendien door toedoen van Dirk zijn goede relatie met Kommilfoo chef, Olivier De Vinck een een streepje Michelin allure. Zeker voor herhaling vatbaar!!

  - Antwerp Pride ()

 • Een uitstekende service op maat!

  Wij hebben met Thienpont Artists & Events gebruik gemaakt van de uitstekende diensten en service van "Melis Events bvba".
  Een prachtig programma en aanbod aangepast aan jouw event en gasten.
  De bediening van het personeel was ook zeer warm en hartelijk!
  Een aanrader voor iedereen!
  Wij zullen in de toekomst zeker en vast nog samenwerkingen aangaan met deze uitstekende leverancier!

  - Thienpont Artists & Events ()

 • Catering Family-Day Audi Brussels

  Super tevreden over de samenwerking met Catering Melis. Kregen gepersonaliseerde service o.a. gepersonaliseerde frietzakjes, betaalbonnetjes. Alles van zeer goede kwaliteit, zelfs verse frietjes. Heel flexibel, zelfs op de dag van ons evenement zelf. Geen wachttijden aan de drankstanden. Vriendelijk en bereidwillig personeel.

  - Audi Brussel ()

 • Luchtvaartdag

  Als organisator van de Luchtvaartdag (> 11.000 bezoekers) hebben wij aan Melis een goede en correcte partner voor de catering gevonden. De professionele aanpak zorgde reeds bij twee edities voor een vlotte bediening zonder wachtrijen, terwijl een gevarieerd assortiment word aangeboden waaronder lekkere krokante frietjes.

  - Concreat bvba ()

 • Melis events

  Op 2e Pinksterdag heeft Melis events de catering verzocht op onze kringgildedag bij het Evoluon in Eindhoven.
  Dit was zeer goed verzorgd en we zijn hierover erg tevreden.
  Wij kunnen Melis bij iedereen aanbevelen.

  - Kringgildedag Kempenland ()

 • Foodtruckevent personeel ziekenhuis tienen

  Prima service - correcte afspraken en correcte prijs - voor herhaling vatbaar.

  - Rz Tienen ()

 • Funda leverancier

  Voor ons project zochten we een leverancier die ons kon steunen in onze verkoopmomenten voor ons schoolproject in Zuid-Afrika.
  Nadat we ons project uitlegde wou Melis-events meteen hun gouden hart tonen en ons steunen met oog op een goede afloop van ons project.
  De gemaakte afspraken werden perfect nagekomen.
  Leveringen op tijd en correct, fouten die we zelf maakten door onze weinige ervaring werden zonder problemen rechtgetrokken door Melis Events.
  De gehele groep was supertevreden over de samenwerking, wij komen zeker nog terug bij Melis-Events.
  Wij genoten met volle teugen van producten van Melis-Events
  Bedankt aan het hele team!

  - FUNDA ()

 • Top!

  Sterke partner voor onze events. Was zelfs bereid om t.v.v. Mediclowns vzw 'n frietwagen + food + personeel te sponsoren. Eersteklas!

  - Conrad Consulting nv ()

 • Top service!

  Dirk en zijn team verzorgden de drankcatering op onze 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night'. Alles was tot in de puntjes correct geregeld en opgevolgd. Bovendien liep de samenwerking erg professioneel en aangenaam. Een aanrader!

  - Pink Minds Media ()

Kenmerken Melis Events bvba

Keuken
 
Catering type
 
Type tent
 

Activiteiten Melis Events bvba

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles]