Dierenpark Amersfoort

  • Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort, Nederland

Naast het organiseren van familie-uitjes, heeft DierenPark Amersfoort ook tal van mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten.

Vergaderen
Op zoek naar een unieke vergaderlocatie tussen meer dan 1000 dieren? Dan is DierenPark Amersfoort de vergaderlocatie bij uitstek. Wat dacht u ervan om uw bijeenkomst te beginnen met een rondleiding langs de dieren, dan te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en vervolgens te vergaderen in één van onze thematisch ingerichte zalen? En dat is slechts één van de vele mogelijkheden...

Themafeesten
Bent u op zoek naar een bruisende thema-avond vol entertainment, een uitgebreid diner- en dessertbuffet én live-muziek? Informeer dan naar onze unieke themafeesten; a Night at the Stanley Hotel, Feesten bij de Beesten of de Bruiloft van de Kamelenkoopman. Voor al deze themafeesten geldt dat alles op elkaar is afgestemd: de locatie, muziek en de culinaire invulling. Ook de kleding van de medewerkers is aangepast op het gekozen thema.

Overige bijeenkomsten...
Naast de bovengenoemde bijeenkomsten zijn er natuurlijk nog tal van andere gelegenheden te bedenken om uw evenement te organiseren in DierenPark Amersfoort. Of het nu gaat om het geven van een (bedrijfs)presentatie, een dag voor uw relaties en hun gezinnen, een jubilarissenavond óf een personeelsfeest, etc. Samen met de dieren maken wij van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

Reviews over Dierenpark Amersfoort

Er zijn (nog) geen reviews over Dierenpark Amersfoort. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Dierenpark Amersfoort

Wifi
 
Aantal personen
 
Bereikbaarheid
 
Omgeving
 
Catering locatie
 
Faciliteiten