Evident

Evident

Als je de lekkerste taart wil kopen? Dan ga je naar de bakker. Dat is evident. Wil je mooiste bloemen kopen? Dan ga je naar de bloemenwinkel. Dat is evident. Overweeg je om een evenement te laten organiseren? Dan kontakteer je Evident. Dat is evident. 


We hebben 30 jaar ervaring, maar zijn nog steeds zo gedreven alsof we een start-up zijn. We hebben méér dan 1500 evenementen georganiseerd: dan heb je kennis, dan heb je ervaring, dan kan je het goede advies geven. Onze (recente) lijst van realisaties zal je overtuigen dat we het geschikte evenementenbureau zijn om jouw evenement tot een goed einde te brengen: de familiedag van OLEON, de Winterwaardendag (voor UZ Gent), het 10-jarig bestaan van OTYS Belgium, de Internationale klantendag van Nucomat, de internationale conferentie van EALE (voor de Universiteit van Gent), de internationale driedaagse beurs ECE (voor de Brusselse Handelsbeurs), de opening van de A11 snelweg tussen Brugge en Knokke (voor het Agentschap wegen en verkeer) en nog zo veel meer.


Evenement organiseren? Klop aan bij Evident! We geven je graag advies, werken creatieve concepten uit en verzorgen je evenement tot in de puntjes.

Reviews over Evident

Er zijn (nog) geen reviews over Evident. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review