VCK Travel Corporate Events

 • Valreep 13, 1042 AN Amsterdam, Nederland

Bezuinigen op uw marketing- en communicatiebudget?

Of juist nu geld besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten, behouden van bestaande relaties en het stimuleren en motiveren van dealers en personeel? Juist nu in ongure financiële tijden is het zaak om uw relaties en prospects te laten zien dat uw organisatie springlevend is. Een incentivereis is daar een ideaal instrument voor.

 

Combineer het nuttige met het aangename

Een goede incentivereis moet een bijdrage leveren aan een positief rendement waarbij 'business & pleasure' naadloos in elkaar overlopen. Zo maken veel van bedrijven gebruik van onze expertise bij onder meer:

 • Motivatie-, trainings- en beloningsreizen- en events voor het eigen personeel
 • Voorlichtingsreizen- en events voor klanten en prospects met een commercieel doel
 • Klanten loyaliteitsreizen en events om loyale relaties te behouden en te (re)activeren
 • Productpresentaties, dealerbijeenkomsten en congressen

De mooie omgeving, de stimulerende ambiance en het persoonlijke contact, ver weg van de vergaderkamers doen wonderen. En dat terwijl vooraf nog weleens kritisch naar het nut van een incentivereis word aangekeken. Gelukkig is deze twijfel na iedere reis helemaal verdwenen. En een incentive kost u minder dan een landelijke advertentie en levert u bovendien vaak veel meer op.

 

Heldere en doordachte werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op een transparant en doordacht stappenplan voor een vlekkeloze voorbereiding op uw incentive. Allereerst worden het doel, uw wensen en budget besproken en op basis van deze inventarisatie stelt VCK Travel Corporate Events een vaste projectcoördinator aan u voor. Het programmavoorstel wordt samen met de kostenopzet in detail aan u voorgelegd en na uw akkoord starten wij met alle voorbereidingen. Op dat moment wordt de overeenkomst vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening en volgt een minutieus opgesteld draaiboek, met alle relevante informatie tot in detail vastgelegd.

 

Het belang van een vlekkeloze organisatie voor een geslaagde incentivereis is groot. Met uw beste klanten, verkopers of dealers wilt u immers geen risico lopen. Bij VCK Travel kunt u daarom rekenen op de professionele, onafhankelijke en betrouwbare deskundigheid van één van de meest gerenommeerde incentivebureaus van Nederland.

 

Contact

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bedrijfsincentives voor uw organisatie. Voor informatie over het organiseren van een incentivereis kunt u rechtstreeks contact opnemen met Eric van Denderen via telefoonnummer +31206800850 of via e-mail.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

 • Een account is helemaal gratis
 • Je krijgt toegang tot exclusieve content
 • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

 • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
 • TOP ranking in onze zoekmachine
 • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over VCK Travel Corporate Events

Er zijn (nog) geen reviews over VCK Travel Corporate Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties