Holland Evenementen Groep bv

Holland Evenementen Groep bv

Voor het leukste bedrijfsuitje, gekste vrijgezellenfeest, gezelligste familiedag of unieke themafeest! Centraal in Nederland, in- & outdoor met voor ieder wat wils! Je kunt hier terecht voor een compleet evenement op maat en vindt er alles onder één dak.

 

Kies vrij uit 100 verschillende activiteiten en de all-inclusive feestavond! Diverse programma's zoals Mission Impossible, Kolonisten van Holland, Jackass, Expeditie Robinson en de Kookworkshop zorgen voor een compleet vermaak. Geniet van de tofste activiteiten zoals de langste Zipline van Nederland, Sumoworstelen, Wipeout (exclusief licentiehouder), ontdek de mooie Betuwe middels de TukTuk Rally's, ervaar de grootste Escape Room XL opzet van Nederland of glijd van de langste glijbaan van de Benelux! Droom jij ook van een bruiloft op het strand? Naast dat de locatie een evenementenlocatie is, is het ook een trouwlocatie. Alles is mogelijk!

 

Een team van enthousiaste en professionele medewerkers doet er alles aan om jou een onvergetelijke en exclusieve beleving te geven!

Reviews over Holland Evenementen Groep bv

Er zijn (nog) geen reviews over Holland Evenementen Groep bv. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Holland Evenementen Groep bv

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 2500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

water 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie