Eventive Eventmarketing

Eventive Eventmarketing

  • Burgemeester Stramanweg 102 B, 1101 AA Amsterdam Zuidoost, Nederland

Je doelgroep komt alleen naar je evenement als hij daar een hele goede reden voor heeft. Ontmoet hij interessante mensen waar hij wat aan heeft? Kan hij iets leren? Of wordt er kennis gedeeld? Is er iets te vinden wat hij interessant vindt en waar hij naar uitkijkt?

 

En als bedrijf of als merk wil je iets bereiken bij deze doelgroep. Je wil dat ze van je merk gaan houden of jouw bedrijf top-of-mind hebben wanneer ze een koopintentie hebben. Of je wilt dat ze betrokken worden bij een idee of proces, zodat ze actief ergens aan gaan meewerken. 

 

Daarom ontwikkelen we bij Eventive, bureau voor eventmarketing, events, acties en campagnes met een boodschap en met interactie. Zodat je wat bij je doelgroep oproept. Hen in beweging brengt. Of aan het denken zet. Zodat de doelgroep zich betrokken en ook met jouw bedrijf of merk verbonden voelt. Want zo maak je contact!

 

Op deze manier ontwikkelen wij eventconcepten en de programmering van relatie-events, motivatie-evenementen, beurzen en beursdeelnames, merkactivaties, openingsmomenten etc. Met creatieve en interactieve communicatietrajecten, werkvormen, programmaonderdelen, speakerslots en activerende eventonderdelen.

 

Eventive is onderdeel van de LVT Group, een communicatiegroep bestaande uit PR, communicatie, relatie- en eventmarketing bureaus met een contentmarketingafdeling met vestigingen in Nederland en Brussel waardoor we de kennis in huis hebben om Benelux opdrachtgevers te bedienen.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Eventive Eventmarketing

Er zijn (nog) geen reviews over Eventive Eventmarketing. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties