Group-PDA

Sedert 1992 is GROUP-PDA toeleverancier voor de middelgrote evenementen met een publiek tussen de 200 en 10.000 personen.

Meer dan 5000 producties ervaring, onderhouden materiaal, de voorgeschreven merken, een bekwame crew en vooral goed nadenken liggen bij ons aan de basis voor een geslaagd evenement.


Onze trouwe klanten weten dat onze positieve arrogantie leidt tot de sleutel van hun succes en externe techniekers, die door de productiehuizen worden aangeleverd, ervaren het werken met ons materiaal als een thuiskom gevoel. 

 

Bij GROUP-PDA laat men niets aan het toeval over, elke productie wordt tot in de puntjes voorbereid en alle materialen worden vakkundig opgebouwd en bedrijfsklaar afgeleverd. Door het gebruik van enkel A-plus merken en de jarenlange knowhow staan wij garant voor een vlot verloop van elk evenement, klein of groot.

GROUP-PDA heeft een vast team van hoger opgeleide medewerkers met elk hun eigen specialiteit. Daarnaast wordt er nog een beroep gedaan op talloze gepassioneerde en ervaren freelancers. De verhuurafdeling richt zich tot de evenementenmarkt, festivals, rock-bands, bedrijfsfeesten, modeshowtechniek, philharmonische orkesten, bigbands en internationale ice-events.

Onze core business ligt bij de middelgrote events, festivals en theatertours; maar we deinzen zeker niet terug voor een kleinschalig project of een festival in een mega-stadion.

Omdat we van mening zijn dat onze eigen medewerkers de grootste zorg dragen voor het materiaal houden we ook niet van particuliere afhaalverhuur, wij leveren en plaatsen steeds op locatie. Zo zijn we er immers zeker van dat alles functioneert zoals het hoort !

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Group-PDA

Er zijn (nog) geen reviews over Group-PDA. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Group-PDA

Muziekgenre DJ