Traiteur Magnus

Traiteur Magnus

  • Prins Albertlei 17, 2600 Antwerpen, België

Reeds vele jaren is Salons Magnus een bekend adres voor stijl en perfectie in de Antwerpse traiteurswereld. Achter de imposante gevel van het statig herenhuis aan het Albertpark, schuilt een unieke feestzaal voor 20 tot 200 personen. Na een grondige renovatie beschikken wij over een klassiek en stijlvol interieur met een moderne toets en hedendaagse technologie. Dit is de ideale locatie voor zowel diners, recepties, walking dinners, barbecues, ...

 

Samen met onze traiteurdienst staan wij garant voor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding waarbij verse producten, presentatie en een goede service op de eerste plaats komen.

 

Alles begint bij uw wensen. Na een eerste uitgebreid gesprek, maken wij een voorstel met verschillende mogelijkheden, dit volgens uw informatie en budget. Wij leveren catering voor elke gelegenheid. Zowel privefeesten zoals huwelijksfeesten, communiefeesten, ... als bedrijfsfeesten zoals klantenevents, personeelsfeesten, ...

 

Als huistraiteur van verschillende feestzalen in Antwerpen en Brussel kunnen wij een grote verscheidenheid van locaties aanbieden.

 

Misschien feest u liever thuis of in uw bedrijfsgebouwen? Dan komt onze traiteurdienst naar u toe. Muziekensembles, dj, animatie en feestmeubilair kunnen uw event een extra toets geven. Magnus adviseert u hierbij om tot een geslaagd event te komen.

1 review over Traiteur Magnus

Solange verhulsen
New|Fragusma bvba|

Bedrijfs event

Er is voor mij maar een cateraar die zo een mooi bedrijfsleven kan verzorgen . bedankt Magnus.

Like0 likes

Kenmerken Traiteur Magnus

Wifi

gratis 

Aantal personen

20 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie 

Keuken

Belgisch-Frans 

Broodjes 

BBQ 

Vegetarisch 

Catering type

buffet 

walking diner 

diner 

receptie