Kookstudiobrabant

  • Tholenseweg 2, 4661 HE Halsteren, Nederland

Bent u op zoek naar een culinair uitje? Dan is een kookworkshop een geschikte invulling voor uw uitje! Koken voor elkaar en koken met elkaar. Een gezellig groepsuitje waarbij het draait om teamwork in de keuken. Je leert nieuwe technieken en verrassende gerechten bereiden. Daarbij is samen koken gewoon gezellig en leuke gesprekken ontstaan spontaan. U krijgt allemaal uw eigen schort voor geknoopt en u gaat in verschillende teams aan de slag om de mise en place te maken. Samenwerken, en genieten in een ongedwongen sfeer. Jullie zullen schitteren in de keuken. Onze professionele kok stuurt bij waar nodig en u wordt wegwijs gemaakt in de kunst van het koken, garneren en presenteren. Nadat u samen de heerlijkste gerechten heeft bereid, gaat u met z'n allen genieten van uw eigen resultaat.

 

Kookstudiobrabant biedt ca. 40 kooklocaties aan in heel Noord-Brabant. Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een aanbieding op maat of bekijk meer informatie over de diverse locaties op onze website.

 

Laat ons eventbureau uw dag- / avondprogramma verzorgen

Kookstudiobrabant is onderdeel van eventbureau Las Fiestas Del Mundo. Las Fiestas Del Mundo is gespecialiseerd in de organisatie van zakelijke en particuliere groepsuitjes in Noord-Brabant. Las Fiestas Del Mundo staat voor 'de feesten van de wereld', vrijwel al onze activiteiten staan in het teken van een populair vakantieland. U maakt op allerlei fronten kennis met één van deze fascinerende landen. Proef de sfeer van het land en laat u denkbeeldig meevoeren op reis door deze paradijsjes op aarde!

 

Naast kookworkshops bieden wij tal van andere mogelijkheden om invulling te geven aan uw event, denk aan creatieve workshops, muzikale en dansworkshops, spannende citygames (bijv. wie is de mol), rondleidingen en vergaderarrangementen. Wij werken samen met vergaderlocaties, professionele workshopdocenten en sfeervolle restaurants.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Kookstudiobrabant

Er zijn (nog) geen reviews over Kookstudiobrabant. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Activiteiten Kookstudiobrabant