Sunparks de Haan aan Zee

Sunparks de Haan aan Zee

Waarom Uw meeting bij Center Parcs?

Unieke locaties zonder grote fileproblemen
De Meeting Centers liggen middenin onze vakantieparken en dus op de mooiste plekjes van België: Sunparks De Haan [de kust] en Sunparks Kempense Meren [de kempen, Mol ]. Het fileprobleem doet zich hier niet voor. Natuurlijk zijn de Meeting Centers zo gesitueerd dat de deelnemers geconcentreerd kunnen werken en niet afgeleid worden.

Flexibiliteit
U organiseert een meeting voor 10 deelnemers? Of voor 500? U huurt één zaal? Of het volledige park? U wenst logies in het hotel van Sunparks Kempense Meren? Of u wilt een meeting zonder overnachting? Volpension? Halfpension? Alles is mogelijk.

Meer comfort dan een gewoon hotel
Sunparks biedt de deelnemers logies aan in een hotel of in vakantievilla's met hotelservice. Welke mogelijkheid u ook kiest, elk verblijf is foutloos, verzorgd en aangenaam.

Ontspanningsmogelijkheden: wat kiezen?
Bij Sunparks hebben de deelnemers veel meer ontspanningsmogelijkheden dan in een gewoon hotel: zwemmen in Aquafun, wellnessbehandelingen en saunabezoek in de Thermae, sportmogelijkheden binnen en buiten: tennis, badminton, squash, joggen, fietsen, wandelen, ...

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Een goede prijs/kwaliteit verhouding, dat kan Sunparks u bieden. Bereken via de Online Prijsaanvraag de kost van uw meeting. U weet online de kost en u kan uw aanvraag doorsturen naar onze Meeting Coordinator die u contacteerd ter verdere afhandeling.

 

Ontdek ook de andere Business Solutions parken: Sunparks Kempense Meren, Center Parcs De Vossemeren, Center Parcs Les Ardennes

Reviews over Sunparks de Haan aan Zee

Er zijn (nog) geen reviews over Sunparks de Haan aan Zee. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Sunparks de Haan aan Zee

Wifi
 
Aantal personen

1 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

Omgeving

kust 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten