The Palm

  • Timber Beach Road -, SR5 3XG Sunderland

Als u op zoek bent naar een locatie voor bruiloften en evenementen in een alternatieve, tropische omgeving, mag u The Palm in Sunderland zeker niet over het hoofd zien. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze prachtige en originele locatie een interieur dat volledig is versierd met bloemen, planten en bamboe. Om ervoor te zorgen dat alles naar wens is op uw speciale dag, heeft The Palm een aantal decoratiepakketten voor uw bruiloft samengesteld, waaruit u het pakket kunt kiezen dat u het leukst vindt. Wanneer u The Palm als uw trouwlocatie boekt, krijgt u dit soort maatwerk bij elk detail van uw bruiloft om ervoor te zorgen dat alles precies is zoals u het wilt. Bij het organiseren van een feest kun je de hele zaal boeken en kiezen uit een van de avondarrangementen die de zaal voorstelt. Bij het boeken van deze locatie zal het toegewijde team hun beste beentje voor zetten om uw evenement onvergetelijk te maken.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over The Palm

Er zijn (nog) geen reviews over The Palm. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Jaarbeurs Events

Jaarbeurs Events

Het Event & Exhibition Centre is door de jaren heen gebruikt voor talloze verschillende evenementen, zoals B2B en B2C beurzen, feesten, congressen, concerten, festivals en uitreikingen.

Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Bij Daft Hotel ervaar je een uniek concept: een thuisgevoel, ver weg van thuis! We bieden zoveel meer dan een bed om te slapen. Midden in de natuur, aan de voet van de Hoge Venen, vind je ons boutique hotel in Scandinavisch design.

Allsafe Skybox

Allsafe Skybox

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst? Kom dan naar de ALLSAFE Studio in Weesp: een indrukwekkende ruimte, gelegen op 12 meter hoogte met een mooi uitzicht over het Weesper groen en omgeving.

Activiteiten The Palm

Activiteitsregio's:
Verenigd Koningkrijk | England
Activiteiten:
Evenementenlocatie huren in Sunderland | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Sunderland | Trouwlocaties