Een complete event experience vanuit je eigen huis. Met Let's Get Digital beleef je online een event alsof je er zelf staat. Met een persoonlijke check-in, netwerken, interactieve seminars, ruimte voor exposanten en 1-op-1 meetings beleeft een deelnemer jouw event zoals hij of zij dat gewend is. Hoe werkt Let’s Get Digital en wat kun je van ons verwachten? Hieronder zijn de mogelijkheden en voordelen van Let’s Get Digital te vinden.


Een persoonlijk welkom bij het inchecken, pauzemomenten gedurende het event en de deur wordt open gehouden voordat je een sessie ingaat. Aan ieder detail binnen deze digitale event experience is gedacht.  


Op een fijne manier kunnen netwerken, of dit nou digitaal of face-to-face is, is een must voor ieder event. Ontmoet elkaar in de lobby, tijdens sessies, in een netwerk carrousel en in 1-on-1 meetings. Met Let’s Get Digital kunnen bezoekers, partners en exposanten op een unieke manier met elkaar netwerken. 


Wij meten de impact van jouw digitale event. Hoeveel Co2 uitstoot, tijd en kosten zijn bespaard door jouw digitale event? 


We brengen alles van het evenement in kaart met behapbare statistieken en voegen het samen in een rapport. Zo kunnen bezoekers met één klik al hun nieuwe connecties exporteren. Data inzichten zijn nog nooit zo eenvoudig geweest. 

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Let's Get Digtal

Er zijn (nog) geen reviews over Let's Get Digtal. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Halito!

Halito!

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

Conference Compass

Conference Compass

Professionele congres apps, lokaal en off-line, maar altijd up-to-date met programma updates. Interactief, persoonlijk, sociaal en een geweldig sponsorplatform.

Appendee

Appendee

Event software gemaakt voor je hybride strategie.

PRG - Production Resource Group - Nederland

PRG - Production Resource Group - Nederland

Production Resource Group ondersteunt uw evenement met de beste technologie op vlak van audio, lighting en video. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van uw evenement.

Activiteiten Let's Get Digtal

Activiteitsregio's:
Groningen | Netherlands
Activiteiten:
Virtueel evenementen platform
Trefwoorden:
online events | experience | persoonlijk | inzichtelijke data | digitale events | co2 besparing